Hopp til innhold
Illustrasjonsfoto av ung kvinne i en sofa som ser på mobilen sin.

Lån fra OBOS-banken

Du får alltid god rente på lån når du kjøper ny bolig fra OBOS Block Watne.

Det skal være lett å velge ny bolig, og det skal være enkelt med finansiering. Derfor gir OBOS-banken deg ekstra god rente på lån til OBOS Block Watnes boligprosjekter. 

Skreddersydd lån fra OBOS-banken

Skal du kjøpe ny bolig, er det greit å ha finansieringen i orden. OBOS-banken har spisskompetanse på finansiering ved kjøp av nye boliger, og tilbyr et gunstig nyboliglån som gjør det lettere å kjøpe ny bolig fra OBOS Block Watne.

  • OBOS Nyboliglån tilbys OBOS-medlemmer på alle prosjekter som oppføres av OBOS og OBOS Block Watne. Alle kan bli medlem i OBOS. 
  • Med OBOS Nyboliglån kan du låne inntil 85 prosent av kjøpesummen, og du kan få inntil 30 års nedbetalingstid.
  • Rente for OBOS Nyboliglån: Nominell rente 5,64 %. Effektiv rente 5,83 %.

Mer informasjon om OBOS Nyboliglån

Mellomfinansiering

Dersom du overtar den nye boligen før du har fått solgt den gamle, hjelper vi deg med mellomfinansiering. I de fleste banker er renten på mellomfinansiering mye høyere enn det langsiktige lånet. Hos oss får du den samme renten som på OBOS Nyboliglån når du flytter det eksisterende lånet over til oss.

Nyboligkjøpere prioriteres

OBOS Nyboliglån er et spesiallån vi tilbyr medlemmer som kjøper helt ny bolig i et av OBOS eller OBOS Block Watne sine prosjekter. Alle som søker Nyboliglån kommer først i køen. Det betyr kort behandlingstid og et skreddersydd boliglån, så du kan fokusere på å flytte inn.

Bli OBOS-medlem i dag

Som OBOS-medlem stiller du foran i boligkøen! I tillegg får du rabatt på blant annet interiør, møbler og byggevarer og ekstra gunstige forsikringer og banktjenester.

Bli OBOS-medlem