Hopp til innhold
Ung mann ser på mobilen i en sofa.

Få full oversikt med OBOS-appen

Med OBOS-appen har du hele oversikten over medlemstilbud og forkjøpsretten lett tilgjengelig på telefonen din.

OBOS Block Watne bygger nabolag av trehus over nesten hele landet. Rekkehus, eneboliger, leiligheter – alt bygger vi fra grunnen. Som OBOS-medlem stiller du foran i køen, for forkjøpsretten gjelder på alle våre boliger. Når du har funnet drømmeboligen din, kan du enkelt melde forkjøp med få klikk i OBOS-appen. Du kan også sende inn finansieringsbevis, finne all boliginformasjon og se dine tidligere meldte forkjøp i appen.  

Smidig finansiering 

Vi har gjort det enkelt for deg å finansiere boligdrømmen. OBOS-banken har skreddersydd lån for deg som kjøper i et nytt boligprosjekt fra OBOS og OBOS Block Watne. Her får du en svært god rente, 1,58 prosent uavhengig av lånebeløpet, og mellomfinansiering til samme rente når du flytter lånet ditt til OBOS-banken 

OBOS-banken er kåret til landets beste dagligbank, og er perfekt for deg som er ute etter en enkel, trygg og lønnsom bank. OBOS-medlemmer har også ekstra gode fordeler. Du får sparerente på alle pengene dine, uansett om de står på en brukskonto du bruker til lønn, regninger eller feriesparing, eller om du sparer langsiktig. I motsetning til hos de fleste andre banker, betaler du heller ikke gebyr på bankkort. 

God oversikt 

OBOS-appen gjør det også enkelt å holde oversikt over medlemsfordelene dine. Som OBOS-medlem får du rabatter i butikker, på kulturtilbud, reiser og strøm, og hvilke rabatter som gjelder til enhver tid finner du i appen. Du kan lagre de tilbudene du bruker oftest som favoritter, og du kan får varsel om spesielle tilbud og kampanjer, hvis du vil.