Hopp til innhold

Finn ditt nye hjem i Rogaland

I Rogaland bygger vi boliger for alle, både de som bor alene og de som er mange. Vi har store og små leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, enebolig i kjede og eneboliger i funkis og tradisjonell stil.

Sola

Illustrasjon av rekkehusene i boligprosjektet Myklebust i Sandnes.

Myklebust

Rekkehus fra 107 til 144 kvadratmeter | På Myklebust kan du nå sikre deg et helt nytt rekkehus over tre etasjer. Flytt til et attraktivt område noen få minutter unna Tananger sentrum, med kort vei til det du trenger.
Illustrasjon av fasade i Sandangersvingen 25

Skadberg

Leiligheter fra 71 til 97 kvadratmeter | Skadberg blir en liten landsby med en utrolig sentral beliggenhet på Sola.

Illustrasjon av fasade med balkong og hage

Skoratuå

Leiligheter fra 79 til 80 kvadratmeter | På Skoratuå bor du nært alt du behøver i hverdagen, og en rask spasertur fra Norges mest kjente sandstrender.
Illustrasjonsbilde av fasade med parkering og uteområde

Kvileitet

Eneboliger og rekkehus fra 100 til 193 kvadratmeter | På Kvileitet blir det virkelig godt å leve med frodige grøntarealer, spennende fasader og smarte planløsninger.
Illustrasjon av fasade B3, inngangsparti

Engsyrvegen

Eneboliger på 128 kvadratmeter | Engsyrevegen byr på eneboliger i kjede midt i det vakre landskapet på Jæren. Her kan du bo fritt og godt med gangavstand til det meste.
Illustrasjon av fasade

Brusand

Leiligheter fra 60 til 139 kvadratmeter | Brusand byr på lekre leiligheter i lavblokk. Leilighetene er gjennomtenkte, lyse og praktiske leiligheter, midt mellom Bjårvatnet og havet.

Klepp

Illustrasjon av inngangspartiet til rekkehusene på Orstad Utsyn.

Orstad Utsyn

Eneboliger og rekkehus fra 148 til 195 kvm | På Orstad Utsyn kommer det innholdsrike og praktiske boliger på 2 eller 3 plan. Her kan du bo med kort avstand til alt hva Jæren har å by på.

Les mer

Sandnes

Fasade med balkonger og fellesareal

Sørbøhagane

Leiligheter fra 46 til 118 kvadratmeter | På Sørbøhagane bor du tett på den vakre naturen rundt Stokkalandsvatnet. Leilighetene er solrike og har romslige balkonger.
Illustrasjon av rekkehusene på Øygarden sett fra veien på kveldstid.

Øygarden

Rekkehus og leiligheter fra 46 til 126 kvadratmeter | Det nye boligområdet, Øygarden, byr på leiligheter og rekkehus rett utenfor Sandnes sentrum. Her kan du bo både landlig og sentralt.