Laster resultat
Kommer for salg
Oversikt Pepperstadkollen

Oversikt Pepperstadkollen

Pepperstadkollen

Pepperstadkollen vil bestå av totalt cirka 225 boliger, fordelt på ulike boligtyper. For tiden er alt utsolgt – men snart kommer 13 nye rekkehus ut for salg. Forventet salgsstart er høsten 2021.

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Caspar Wesselsvei 14 , 1542 Vestby. Se kart i Google

Illustrasjon av lekeplass, fellesareal

Livet på Pepperstadkollen

Prosjektet Pepperstadkollen vil bestå av totalt cirka 225 boliger fordelt på ulike boligtyper. Her kommer eneboliger, rekkehus og leiligheter som passer for både store og små familier. Pepperstadkollen er det trygt og godt for både store og små!

Pepperstadkollen består av variert bebyggelse i moderne funkis-inspirert stil, med gode fellesområder og grønne utearealer. I øyeblikket er vi utsolgt, men 13 nye rekkehus kommer for salg høsten 2021. Dette blir romslige rekkehus over to etasjer med tre soverom, to stuer og to bad – en romslig terrasse, egen hage og carport.

Boligene ligger rett ovenfor det populære området Pepperstad Marka, hvor vi har bygget mange boliger gjennom flere år. Du vil ha umiddelbar nærhet til barnehage, skole og idrettsanlegg med kunstgressbane. Det er kort vei til skog og flotte turområder.

Kontakt salgskonsulent Arve Zahl på telefon 92266673 eller e-post arve.zahl@obos.no for mer informasjon om prosjektet – eller om du ønsker en privat tomtevisning.

Bo godt på Pepperstadkollen

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Pepperstadkollen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!