Fellesområde utenfor hus 4 på Pepperstadkollen

Funkisinspirerte rekkehus og leiligheter

Er du på jakt etter et moderne hjem med flott uteplass og praktiske løsninger? Da kan boligene på Pepperstadkollen være noe for deg.

Leilighetene i Jespersvei

Jespersvei 6-86 

Leilighetene i Jespersvei kommer i ulike størrelser og planløsninger. Totalt skal vi bygge 38 enheter, fordelt på to-, tre- og fireromsleiligheter. I det første salgstrinnet kan du velge mellom to- og treromsleiligheter i hus 1 og 2. Det andre salgstrinnet består av tre- og fireromsleiligheter i hus 4.

Enhetene i hus 1 er treroms og får et bruksareal på 78 kvadratmeter. Heng fra deg i entreen, og gå videre inn til en åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen har du tilgang til bod med god lagringsplass, og utgang til en terrasse eller veranda hvor du kan nyte solen. Soverommene befinner seg på motsatt side av leiligheten. Det flislaget badet har praktiske skyvedører, hvor du enkelt kan skjule vaskemaskinen. Du får egen carport hvor du kan parkere bilen, samt en sportsbod til oppbevaring av utstyr.

Enhetene i hus 2 vil være toroms, med et bruksareal på 56 kvadratmeter. Entreen er romslig, med plass til garderobe, og inngang til det flislagte badet. Stuen og kjøkkenet er i en åpen løsning, med utgang til terrasse eller veranda. På andre siden av leiligheten finner du soverommet, som kommer med en innvendig bod. Bilen kan du parkere på felles parkeringsplass, hvor du også får tilgang til egen sportsbod.

I hus 4 finner du både tre- og fireromsleiligheter. Enhetene med tre rom får et bruksareal på 78 kvadratmeter. Her får du to soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning. I tillegg til en terrasse eller veranda, avhengig av etasjen leiligheten ligger i. Enhetene med fire rom er på 99 kvadratmeter. Her får du tre soverom, bad og eget gjestetoalett, i tillegg til bod. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, med utgang til enten terrasse eller veranda, avhengig av etasje. 

Fasade sett fra hageside av hus 1 på Pepperstadkollen

Fasade sett fra hageside av hus 1.

1 av 10

Rekkehusene i Jespersvei

Vi bygger rekkehus i tre ulike varianter i Jespersvei på Pepperstadkollen. Rekkehusene går over to eller tre etasjer. Felles for de alle er at de har tre soverom, to stuer og to bad. De har også praktisk carport der du kan parkere bilden din, og sportsbod med plass til sykler og annet utstyr.

Jespersvei 117 – 125  

I Jespersvei 117 – 125 bygger vi fem rekkehus på 139 kvadratmeter, som er vendt mot øst. r du går inn i boligen blir du møtt av en entré med direkte inngang til et praktisk vaskerom. Første etasje består også av to soverom, et bad og en ekstra stue. Fra stuen finner du utgangen til en terrasse på bakkeplan. Tar du trappen opp til andre etasje blir du møtt av en luftig og romslig kombinert stue- og kjøkkendel. Med skrå himling i taket og god takhøyde oppleves rommet som åpent med god romfølelse. Stuen har også peis og utgang til en veranda. Bak en skyvedør ved trappen finner du en egen avdeling med hovedsoverom, privat bad og garderoberom.  

Illustrasjon av inngangspartiet i rekkehusene i Jespersvei 117-125 på Pepperstadkollen

Inngangspartiet i rekkehusene i Jespersvei 117-125.

1 av 7

Bo godt på Pepperstadkollen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.