Artikkel om nabolaget på Bjørnstad

Slik er Bjørnstads nabolag

Med sin landlige, men likevel sentrale beliggenhet er Bjørnstad et godt sted å være for både store og små.

Vi er opptatt av å skape et trygt og sosialt miljø i våre boligfelt. Som beboer på Bjørnstad vil du bli en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. Dette nabolaget ligger i et boligområde med lite gjennomgangstrafikk, noe som er til glede for både voksne og barn. Plasseringen byggene i mellom sørger for gode, åpne fellesrom og godt med sol til uteplassene.

Korte avstander

Bjørnstad ligger på Grålum i Sarpsborg kommune – bare en rask sykkeltur, eller noen få minutters buss- eller biltur, fra Sarpsborg i sentrum med Borgarsyssel Museum, Kulås Amfi, Sarpsborg torg, gågate med diverse butikker og spisesteder, og Storbyen kjøpesenter.

I umiddelbar nærhet ligger Sykehuset Østfold på Kalnes, aktivitetstilbudene ved Inspiria kunnskapssenter, Quality Hotel badeland, Tunebanen og Grålumhallen med innendørs idrettshall. Du har også matbutikker, barnehager, skoler og flotte friluftsområder rett ved, så er det lett å se at her bor du virkelig midt mellom alt! Du har også rask og enkel adkomst til E6, hvor du kan pendle til Oslo på cirka en time. Fredrikstad når du på et kvarter langs fylkesvei 109.

Sykehuset Østfold Kalnes

Kort vei til sykehuset

1 av 6

Opplevelser for alle og enhver

Her er det mange muligheter for deg som ønsker et aktivt liv. Det satses stort på både kultur og idrett i kommunen, noe som legger til rette for at både store og små skal trives. Du finner balløkke, fotballplass, treningssenter og badeland i en radius av ett par kilometer fra boligfeltet. Tunebanen og Grålumhallen med innendørs idrettshall ligger like i nærheten. Videre er det mange muligheter for deg som ønsker å være ute i naturen. Området kan by på flere flotte turstier, og den badeglade vil like at Tunevannet kun er noen få minutter unna.

Handel og service

Nærbutikken er virkelig nær – og det er tre av dem – godt innenfor gangavstand. For øvrig har du alt av tilbud i Sarpsborg sentrum og langs den tre–fire kilometer korte veien dit. 

Transport

Bussen stopper på veien rett nedenfor feltet, og går jevnlig til sentrum. Skal du lenger, er det enkel adkomst til E6, åtte minutter til Sarpsborg jernbanestasjon, og kun 20 minutter. til svenskegrensa med stort handelsområde på Nordby.

Skole og fritid

Flere barnehager og skoler på alle trinn omkranser feltet i en radius på et par kilometer. I samme område finner du balløkke, fotballplass, treningssenter og badeland. Vil du heller bade utendørs, kan du gjøre det i Tunevannet noen minutter unna.

Bo godt på Bjørnstad