Laster resultat

Salget er i gang

Tanberglia BK1

Seks mil fra Oslo og to kilometer fra Hønefoss sentrum bygger OBOS Block Watne et nytt og spennende boligområde der alt ligger til rette for godt naboskap i trygge omgivelser.

1 av 6

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Enebolig
Totalpris fra
NOK 6,772,212
Størrelse (P-rom)
129 m²
Planlagt innflytting
Fra høsten 2023
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Tanberglia 28, 3511 Hønefoss. Se kart i Google

Ledige leiligheter
Hus 27 Boenhet 40 Enebolig 4 134 m² 129 m² NOK 6,772,212 1 2
Hus 28 Boenhet 41 Enebolig 4 134 m² 129 m² NOK 6,992,212 1 2

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Tanberglia 36, 3511 Hønefoss. Se kart i Google

Oversikt over boligene på Tanberglia

Om Tanberglia BK1

Dette populære boligområdet tilhører den stadig voksende Ringeriksregionen. Her er det en rekke gode tilbud innen både kultur, idrett, fritid og rekreasjon. Det sikrer deg rikholdige valgmuligheter enten du foretrekker organisert lagsport eller individuelle aktiviteter. Her skal det være lett og behagelig å bosette seg med familien sin, og skape et godt liv med trivsel i hverdagen.

Tanberglia har utviklet seg til et svært attraktivt boligområde med gode sol- og utsiktsforhold, og kort vei til både marka og byen. Her finner vi en fin blanding av leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger i kjede. Området vil bestå av totalt cirka 100 boliger. Arkitekter og landskapsarkitekter har jobbet i fellesskap for å skape et godt bomiljø også mellom boligene. Nå har vi lagt ut fem nye eneboliger i kjede for salg. Boligene har tre soverom, to bad, to stuer og en herlig takterrasse med utsikt over Hønefoss og mot åsene i nord og vest.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Tanberglia BK1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!