I nabolaget

Bergermoen Park har en meget attraktiv beliggenhet, på grensen mellom Jevnaker og Ringerike kommune. Rett i nærheten (i gangavstand) er det mange hundre arbeidsplasser både på Bergermoen og ikke minst på Eggemoen Aviation & Technology Park. I området finner du dessuten Bergerbakken skole, og både Samsmoen, Bergerbakken og Nesbakken barnehage.

En kort kjøretur unna finner du Jevnaker sentrum, med dagligvare- og andre butikker, Vinmonopolet og et utvalg kafeer og spisesteder. Her finner du også tannlege, apotek, dyrlege, bibliotek og andre tjenester og tilbud man gjerne har behov for i hverdagen.

Fra Bergermoen Park har du kort vei til flere flotte tur- og friluftsområder. På sommerstid kan du nyte sola på Haugerstranda eller ta en tur til Randsfjord Badepark. De kunst- og kulturinteresserte kan dessuten glede seg over blant annet Kistefos Museum og Hadeland Glassverk, som begge er i nærområdet.

Det er cirka 10 minutter til Hønefoss sentrum, og cirka 3 minutter til Jevnaker sentrum. Til Gardermoen og Sandvika bruker man cirka 45 minutter med bil. Ny motorvei over Sollihøgda er startet opp og vil gi en betydelig redusert reisetid inn til Oslo.

 

Fotografi av The Twist, Kistefos-museet.

The Twist på Kistefos Museum

1 av 3