Artikkel om boligene på Eikelijordet

Slik er boligene på Eikelijordet

Bo i et moderne hjem som har det lille ekstra. Eikelijordet i Ski byr på gjennomtenke hjem med alt dere trenger i hverdagen.

På Eikelijordet skal vi bygge 39 leiligheter i tre blokker og 12 rekkehus. Boligene blir vent mot syd og vest, og de aller fleste får en flott utsikt mot Østensjøvannet.

Leiligheter i ulike størrelser

Leilighetene ligger i tre blokker - to på fem etasjer og en på fire etasjer. Her blir det en fin blanding av leiligheter med ett, to og tre soverom. Hver hus får flott felles takterrasse, i tillegg til terrasse eller balkong i hver leilighet.

Bilen parkerer du i garasjekjeller. De største leilighetene på toppen får to parkeringsplasser. I tillegg er det satt av plass til smørebod eller sykkelverksted, og romslige boder i garasjekjelleren. Det er mulighet for å kjøpe ekstra parkeringsplass og bod.

Illustrasjon av fasade på blokk A, B og C på Eikelijordet

1 av 15

Rekkehus over tre etasjer

På nedre del av tomta skal vi bygge 12 rekkehus. Rekkehusene blir romslige familieboliger med tre og fire soverom. Felles for alle blir store takterrasser som vender ut mot åker og eng. Takterrassene blir svært romslige med areal fra 25,5 - 56,6 kvadratmeter. Rekkehusene får to stuer og to bad.

I bolig nummer 45-55 monteres det skyvedører med speil på bad som skiller mot vaskeromsdelen. Bolig nummer 33-44 får eget vaskerom med fliser på gulv med vannbåren gulvvarme. På hovedsoverommet kommer det skyvedørsgarderobe (gjelder ikke bolig nr 49 og 55). Entréen blir flislagt, og her får du fire standard valgmuligheter på flisene. Også her blir det vannbåren gulvvarme. Den innvendige trappen er åpen med stålspiler, og med trinn i eik. Alle får egen parkeringsplass i garasjeanlegg - her legges sedumtak.

Illustrasjon av fasade på rekkehus A1

1 av 14

Bo godt på Eikelijordet

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.