Artikkel om nabolaget i Persilengen

Naturskjønt og rolig område

Persilengen er et hyggelig sted med nærhet til Oslofjorden og kort vei til marka. Dette er det perfekte stedet for deg som liker å gå turer i flotte omgivelser.

Persilengen ligger i Fjellstrand, et tettsted i Nesodden kommune. Dette er et naturskjønt og rolig område med drøye 1 385 innbyggere. Fjellstrand ligger rundt 9 kilometer sør for kommunesenteret Nesoddtangen, og cirka 8 kilometer nord for tettstedet Fagerstrand.

Du vil flytte til et herlig bomiljø med en rekke rekreasjons- og fritidsmuligheter i ditt nærmiljø. Nesodden IF er et mangfoldig og stort idrettslag som tilbyr blant annet fotball, håndball, ski, bryting og friidrett. Er du glad i typiske sommeraktiviteter vil du også trives her. Fra Persilengen får du kort vei til vakre Paradisbukta som er Fjellstrands badeplass. Denne badeplassen ligger 200 meter nord for Fjellstrand brygge. Badeplassen består av gressplen, svaberg og en fin brygge.

Persilengen oversikt med nummer

Oversiktsbilde av Persilengen

Kort vei til alt du ønsker

Dette er det perfekte stedet for deg som liker å gå turer i flotte omgivelser. Nesodden kommune har lagt til rette for fine turmuligheter langs hele kystlinjen langs Oslofjorden. Kyststien går forbi Fjellstrand og er lett tilgjengelig. Om vinteren er det flotte skiløyper i Nesoddmarka.

Barnefamilier har også kort vei til alt dere måtte ønske. Fjellstrand har en egen skolekrets med barneskole. Det er trygge og fine gang- og sykkelveier i nærmiljøet ditt. Fjellstrand Grendehus og flere andre barnehager ligger også sentralt til, nært Persilengen. Du har kort vei til dagligvarebutikker.

Med bil bruker du kun 25 minutter til Vinterbro senter, og bare en liten halvtime til både Drøbak og Ski. Oslo er kun 38 minutter unna. Det tar deg cirka 50 minutter med buss og båt til Oslo. Det er avganger hvert 20. minutt i rushtiden, ellers hver halvtime. Du bruker 40 minutter med buss til Vinterbro, og rundt en time til Drøbak og Ski. Nærmeste bussholdeplass er like ved ditt eget hjem.

Bo godt I Persilengen