Laster resultat

Under planlegging

Olbergåsen

I Rånåsfoss i Nes kommune skal vi bygge det nye nabolaget Olbergåsen. Her planlegger vi både eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Satellittbilde med markering av tomta på Olbergåsen

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 600
Boligtype
Eneboliger, leiligheter og rekkehus
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt 2. kvartal 2024
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Koordinater: 60.031601,11.344140. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.031601,11.344140. Se kart i Google

Bilde av tomta på Olbergåsen

Om Olbergåsen

På Olbergåsen planlegger vi å bygge et helt nytt nabolag bestående av cirka 600 boliger. Her får du velge mellom eneboliger, rekkehus og leiligheter, med naturen som nærmeste nabo. Dette blir innholdsrike boliger som passer til barnefamilier, par og voksne som ønsker å bo i landlige omgivelser.

Prosjektet skal bygges like ved Glomma, og får gode solforhold. I gangavstand ligger Aulifeltet, hvor du finner dagligvarebutikker, frisør, apotek og spisested. Her er det også barneskole og barnehage. Det er enkelt å komme seg rundt, med både buss og tog i området. Kun en spasertur unna ligger Rånåsfoss togstasjon, hvor du kan ta toget til blant annet Sørumsand, Lillestrøm og Oslo S.

På Olbergåsen er det utallige muligheter for friluftsliv og aktivitet gjennom hele året. I området finner du turterreng som kan nytes sommer som vinter. Det populære utendørs badeanlegget "Bader'n" er også i nærheten.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Olbergåsen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!