Artikkel om prosjektleders tanker om Eltonåsen Syd

Et romslig hjem for deg og dine

Prosjektleder bak Eltonåsen Syd forteller deg mer om prosjektet og hvorfor du kan finne den perfekte boligen her.

Tenk deg følelsen av å kjøpe en helt ny bolig. Et splitter nytt hjem med god standard, gjennomtenkt planløsning og med et hyggelig uterom. En bolig som er bygget av dyktige fagfolk, og som er planlagt og prosjektert av arkitekt og ingeniører med fokus på å skape et godt bomiljø. En solid bolig hvor du kan flytte rett inn. Slik blir alle boligene vi skal bygge på herlige Eltonåsen.

Her skal vi bygge store boliger med plass til hele familien. Eneboligene får fire soverom, to stuer, gode oppbevaringsmuligheter og en praktisk garasje. Den flotte beliggenheten gir deg også meget gode sol- og utsiktsforhold, noe du vil kunne nyte fra din egen lille hage eller fra de innbydende takterrassene.

 

Illustrasjon av fasade på eneboliger

Kveldsstemning på Eltonåsen Syd

Boligene befinner seg i et trygt og rolig område innerst i en blindvei. Her skal vi skape et hyggelig bofellesskap med ferdig beplantning og en helhetlig arkitektur. På vestsiden av boligprosjektet vil du finne en godt bevart kolle, som legger til rette for både bærplukking, aking om vinteren og piknik under trærne.

Nabolaget ligger strategisk til med nærhet til det du trenger. Du får gangavstand til barneskole, barnehage og butikk. Veien er kort til flotte Romeriksåsen, hvor det er uendelig med turmuligheter både for spaserende, syklende og skientusiaster. Eltonåsen er med andre ord et perfekt sted å bo for både store og små.

Velkommen hjem! 

 

Bilde av prosjektleder Anders Johnsen i OBOS Block Watne

Anders Johnsen
Prosjektleder, OBOS Block Watne

 

Bo godt på Eltonåsen Syd