Artikkel om boligene på Eltonåsen syd

Et flott boligprosjekt med rom for alle

Eltonåsen Syd gir rom for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Vi tilbyr rekkehus og tomannsboliger, eneboliger i rekke og leiligheter.

Denne blandede bebyggelsen består av to-, tre-, fire- og femromsleiligheter, fire- og femroms tomannsboliger og rekkehus, samt store eneboliger i rekke.

Rekkehus og tomannsboliger

Fellenevner for disse husene er tre soverom, stor stue, flott terrasse og egen carport. De fleste har i tillegg loftstue. Boligene går over to etasjer og får en lys og luftig planløsning. Du får balkong i andre etasje og terrasse på bakkeplan.

Illustrasjon av fasade på eneboliger

Enebolig i rekke

1 av 4

Eneboliger i rekke

Eneboligene i rekke bygges med romslige planløsninger over tre etasjer. Boligene ligger på toppen av kollen med lyng og grøntområder rett utenfor døren, og ikke minst akebakke for ungene.

Dette er perfekte hjem for både barnefamilier og andre som er på jakt etter en romslig bolig. Eneboligene bygges over tre etasjer og er både gjennomtenkte og lettstelte. Det første som møter deg når du går inn er en entré med plass til det dere trenger av sko og yttertøy. Videre består boligene av opptil fem soverom, to stuer og to delikate bad. Hovedstuen kommer som en åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til en god spisestue.

Bilen kan parkeres i egen garasje eller på oppstillingsplassen på egen tomt. I tillegg vil du ha stor glede av både verandaen og takterrassen på varme og solfylte sommerdager.

Leiligheter

Toromsleilighetene har bruksareal på 51 eller 58 kvadratmeter. De består av entré, bad og ett soverom. Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen kan du gå ut til en fin balkong eller markterrasse, avhengig av hvilken etasje du bor i. Trenger du mer plass har vi tolv treromsleiligheter, med et areal på 82 kvadratmeter. Disse består av entré, bad med vaskerom, innvendig kott, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Herfra kan du gå rett ut til en flott terrasse. 

Bo godt på Eltonåsen Syd

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.