Artikkel om nabolaget på Eltonåsen Syd

Grønt og idyllisk på Eltonåsen Syd

Eltonåsen Syd ligger fredelig til i Nannestad kommune, kun en kort kjøretur unna Oslo Lufthavn Gardermoen. Her vil du få alt du trenger i hverdagen.

Eltonåsen er relativt nytt og har i dag noe i overkant av 1000 innbyggere. Det er store planer om videre utbygging. Her bor du i et trygt og fredelig lokalsamfunn, og samtidig i et område i spennende utvikling, med stadig nye tilskudd som gjør hverdagen god. I tillegg ligger Oslo sentrum kun en drøy halvtimes biltur unna. 

Det du trenger i hverdagen

I umiddelbar nærhet finnes både dagligvarebutikker, Eltonåsen barneskole og Eltonåsen Barnehage, i tillegg til flere andre trivelige barnehager. Det er omtrent et kvarters biltur til Jessheim Storsenter, og tolv kilometer til kommunesenteret Teigebyen, der du finner alt du ellers trenger i hverdagen. Det er kun åtte kilometer til Ask i Gjerdrum. For de som liker organisert idrett og kultur tilbyr Nannestad kommune et stort utvalg av lag og foreninger som dekker de fleste interesser.

Illustrasjon av lekeplass og rekkehus

Illustrasjon av lekeplassen

Et naturskjønt område

Naturen rundt Nannestad er grønn og idyllisk, noe som gjør Eltonåsen til et godt sted å bo. Det er svært gode muligheter for rekreasjon og aktiviteter i nærområdet hele året. Nettverket av tur- og sykkelstier er svært godt utbygget, og Romeriksåsen er en attraktivt destinasjon for skigåere. Det er også flere sjarmerende vann for svømme- og fiskeglade. Alt er tilrettelagt for fine naturopplevelser og en god oppvekst for både små og store.

Bo godt på Eltonåsen Syd