Artikkel om nabolaget i Thorbjørnsrød

Sentralt og barnevennlig på Thorbjørnsrød

Thorbjørnsrød er en idyllisk perle, med kort vei til alt du trenger. Her bor du sentralt, men også nær flotte turstier og Vansjø.

Thorbjørnsrød er området rundt Thorbjørnsrød gård, som ligger ved E6, vest for Krapfossområdet og sør for Solgård Skog i Moss. Nabolaget ligger meget barnevennlig og fint til på et populært sted i Moss. Nærmeste skole ligger på Krapfoss, og Sydskogen barnehage er bare noen hundre meter unna. Selve nabolaget har ingen gjennomgangstrafikk, noe som gjør Thorbjørnsrød ideelt for barnefamilier og de som ønsker et trygt og rolig nabolag.

Fotografi av byggeplass

Foto av byggeplassen

Gode rekreasjonstilbud

Området byr på rikelig med friluftsmuligheter. Du har kort vei til Vansjø, en idyllisk perle hvor du kan nyte fred og ro, og som egner seg meget godt til kano og kajakkpadling på sommerstid, samt skøyting og skigåing på vinterstid. Her er det også gode bademuligheter ved blant annet Vespen. For de som foretrekker rolige gåturer i flott natur er det merkede stier på Årvoldtangen og opp til Mossemarka, samt flotte utsiktsforhold fra Bjørnåsbatteriet.

Kort vei til det du trenger

På Thorbjørnsrud bor du sentralt, cirka 3,5 kilometer fra Moss sentrum og med nærhet til Mosseporten, Moss Amfi og Rygge Storsenter. Om storbylivet frister er det kun 45 minutter til Oslo. Dette gjør området godt egnet for pendlere, og for de som ønsker å bo landlig, men med mulighet for å spe på med urbane impulser. Verdt å merke seg er at det også er kun 45 minutter til svenskegrensen.

Bo godt på Thorbjørnsrød