Illustrasjon av to ulike hustyper, sett fra det grønne fellestunet.

Om boligene

På Løkenåsen Platå bygger vi kjedede eneboliger med høy bokvalitet og et trivelig felles tun. Velg mellom to eller tre etasjer, og tre eller fire soverom.

Salgstrinn 1 består av 18 eneboliger i kjede, med tre eller fire soverom. Trinn 2 består av 19 eneboliger i kjede, på to eller tre etasjer.

Trinn 1: Gulliksplassen og Nordgardsveien

Gulliksplassen 2-20 består av 18 eneboliger i kjede. Noen har tre, andre har fire soverom. Felles for alle er to stuer, flotte takterrasser og dobbel garasje og stor sportsbod.

Nordgardsveien 2-16 består av åtte boliger i tre etasjer. Her er det det en flott loftstue med utgang til en stor terrasse. I denne etasjen ligger også det største soverommet, med en luksuriøs planløsning som inkluderer egen garderobe og bad.

Illustrasjon fra inngangsside Løkenåsen Platå BK1

1 av 7

Trinn 2: Tømmerlunna

I Tømmerlunna 3-28 kommer 19 eneboliger i kjede – noen med to etasjer, andre med tre etasjer. Bruksarealet på boligene varierer fra 125 til 176 kvadratmeter. Boligene på tre etasjer har en ekstra stue i enten underetasje eller toppetasje. Alle husene bygges med en flott terrasse til å nyte solen og utsikten fra.

God standard

Vi bygger boligene med god standard, og benytter materialer av høy kvalitet. Boligene er energieffektive, med varmepumpe og vannbåren gulvvarme. Utearealene til hver bolig leveres med asfaltert gårdsplass og ferdigplen. Fellesområdet blir ferdig opparbeidet med lekeplass på tunet mellom husene. 

Bo godt på Løkenåsen Platå

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.