Gjester som sitter ute på benker og spiser vafler på bryggekafeen ved Fetsund Lenser.

Bli kjent med bryggekafeen ved Fetsund Lenser

– Vi har ikke så mange retter på menyen, men lager enkle og gjennomførte retter basert på lokale råvarer som skal smake godt, sier Solfrid Lintho.

Etter en dag med spennende aktiviteter, kan du følge flåtegangene ute på Glomma tilbake til den hyggelige Bryggekafeen ved Fetsund Lenser, der du kan få servert deilig husmannskost, vafler, is og mineralvann, i tillegg til øl fra et lokalt bryggeri.

– Vi har ikke så mange retter på menyen, men lager enkle og gjennomførte retter basert på lokale råvarer som skal smake godt, sier Solfrid Lintho, stedsansvarlig ved Fetsund Lenser.

En enkel filosofi som til gjengjeld har skapt frem et riktig så gjennomført og sjarmerende spisested. Hva med en smakfull speketallerken med godt brød og hjemmelaget potetsalat, servert på en spesiallaget tallerken som etterligner den 2 200 år gamle stokkebåten som ble funnet på Sørum?

 

Serveringsfat med ulik spekemat på en rutete duk med vinglass og blomster.

Spekemat servert på et fat som etterligner stokkebåten funnet på Sørum. Foto: Fetsund Lenser

 

Til spekematen kan du velge mellom lokale brygg som «Fløtær», «Kårkæll» og «Grepæ Kær» produsert ved Taraldrud Gårdsbryggeri.

– Hver søndag i sesongen griller vi lokalproduserte pølser som serveres med godt tilbehør. Pølsene leveres av Rosenberg Spiseforretning i Lillestrøm – en god, gammeldags kjøttforretning og pølsemakeri med over 87 år lang historie, forteller Lintho.

Du kan også bestille servering fra Bryggekafeen etter omvisninger. Den ærverdige bestyrerboligen leies ut til selskap, kurs og konferanser.

 

To gjester som får servert vafler ute av servitør på bryggekafeen ved Fetsund Lenser.

Bryggekafeen har god service og en flott beliggenhet i Fetsund. Foto: Fetsund Lenser

1 av 3