Artikkel om nabolaget på Havretoppen

Der byen møter roen

Havretoppen blir et helt nytt nabolag på Kjeller, akkurat der byen møter roen. Bli en del av et varmt og velfungerende fellesskap.

Boligene vil ligge på en høyde med utsikt i flere retninger, like ved Brøter Gård. I disse flotte omgivelsene skal vi nå skape et helt nytt nabolag, med både leiligheter og rekkehus, grønne fellesarealer og lekeplass for de minste.

På den ene siden er det kort vei til Lillestrøms kulturtilbud, og på den andre siden ligger jorder så langt synet strekker. Her skal vi skape et varmt og velfungerende fellesskap der du bor både landlig og sentralt. På Havretoppen får du begge deler. Derfor sier vi: Havretoppen. Tett på byen. Tett på roen.

Illustrasjon av lekeplass og uteareal

Illustrasjon av lekeplassen

Kort avstand til alt 

Ditt nye nabolag ligger cirka 2,3 kilometer fra Lillestrøm torv. Du kjører dit på fem minutter med bil, og bussen kan føre deg til samme sted på rundt 12 minutter. Nærmeste bussholdeplass er rett utenfor boligfeltet. Tar du beina fatt vil du være fremme i sentrum på kun 25 minutter. I gangavstand fra Havretoppen finner du høyskoler og forskningssenteret.

Området kan by på det meste av treningsmuligheter både innendørs og utendørs. Du får kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk, og Romeriksmarka er kun en kort bil- og sykkeltur unna. Med andre vil du ha behagelig avstand til det aller meste, så her ligger alt til rette for at både store og små skal trives.

Bo godt på Havretoppen