Laster resultat

Stertebakke Allé

Nye lekre tomannsboliger og eneboliger skal bygges i Stertebakke Allé på Gamlegrendåsen Nord i Kongsberg. Bo med sentrumstilbudet innen nær rekkevidde.

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Hovdeplassen 107, 3612 Kongsberg. Se kart i Google

Barn på sopptur

Om Stertebakke Allé

Snart kan du sikre deg en av deg en av 13 boliger på Stertebakke Allé på Gamlegrendåsen, nord i Kongsberg kommune. Det er planlagt både eneboliger og tomannsboliger, med areal fra 100 til 196 kvadratmeter.

Boligene leveres med enten tre eller fire soverom, flere får to stuer. Du får også parkering under tak, og det vil variere om det er carport, enkelt- eller dobbelgarasje. Seks av boligene kommer med livsløpsstandard. Det betyr at du kan bo i boligen gjennom store deler av livet, og at den er tilpasset rullestolbruk og har trinnfri ankomst. 

Stertebakke Allé ligger luftig og solrikt til med utsikt over byen, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Her bor du sentralt med sentrumstilbudet innen nær rekkevidde. Er du glad i skog og mark? Da vil du trives på her, med kort vei til turstier og lysløype. 

Dette finner du i Stertebakke Allé sitt nabolag

Dette finner du i Stertebakke Allé sitt nabolag

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. I Stertebakke Allé får du nettopp det! Her kan du lese mer om nabolaget. Hvordan er turforholdene, hvor langt er det til nærmeste butikk, og hvilke barnehager og skoler som finnes i nærheten.

Bli kjent med ditt nye nabolag
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Stertebakke Allé

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!