Artikkel om nabolaget på Henckeltunet Vest

Midt i naturen - nær byen

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet Vest får du nettopp det.

Vi er opptatt av å skape et godt og sosialt miljø i våre boligfelt. Som beboer på Henckeltunet Vest vil du bli en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. Her bor du landlig, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen. I dette området ligger alt til rette for at hele familien skal få et trygt og godt liv.

Kveldsbilde med utsikt over Kongsberg og slalåmbakke

Kongsberg i kveldsstemning

1 av 4

Sentral beliggenhet

Henckeltunet Vest ligger på Gamlegrendåsen Nord i Kongsberg kommune. Området ligger luftig og solrikt til med utsikt over byen, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Her bor du så sentralt at du kan både gå, sykle og ta buss til Kongsberg sentrum, hvor du finner det meste av handels- og servicetilbud. Det er kort vei til nærbutikk, skoler, barnehager og fritidstilbud. Veien til Madsebakken barneskole og tre barnehager går langs trygge gang- og sykkelstier.

Gode lokalbuss- og ekspressbuss-forbindelser med busstopp rett i nærheten, og enkel adkomst til E134, gjør hverdagen mer praktisk. Skal du på jobb eller har et ærend utenbys, stopper ekspressbussene til Notodden, Drammen og Oslo noen raske skritt unna.

Friluftsliv utenfor stuedøra

Nyt livet i en moderne bolig med høy standard, fantastiske solforhold og herlig utsikt. Uteområdet i borettslaget kommer med flotte grøntarealer med plantede frukttrær og to flotte lekeplasser. Er du glad i skog og mark? Da vil du trives her, hvor turstier og lysløype ligger i umiddelbar nærhet. I nærområdet finner du dessuten lekeplasser, kunstgress-, basket- og sykkelcrossbaner, ridesenter og badeplasser. Det er også kort vei til Kongsberg skisenter.

Bo godt på Henckeltunet Vest