Artikkel om nabolaget på Øyen Nordre

Grønt og sentralt på Øyen Nordre

På Øyen Nordre er omgivelsene er landlige og fredelige, med kort avstand til alt du måtte trenge. Området passer derfor godt for mennesker i alle aldere og livssituasjoner. 

Tomter er et tettsted i Hobøl kommune, omtrent 40 kilometer sør for Oslo og kun 14 kilometer fra Ski. Et blikk på kartet viser at de nye boligene på Øyen Nordre ligger omkranset av grønt på alle kanter. Det flotte skog- og kulturlandskapet i området byr på svært gode rekreasjonsmuligheter, med en rekke merkede og umerkede løyper hvor man virkelig kan koble av og nyte naturen i fredelige omgivelser.

På tross av den landlige følelsen er alt du trenger innen umiddelbar rekkevidde, og storbylivet heller ikke langt unna. Tomter byr på et variert tilbud av kultur og idrett, og ikke minst kort avstand til en rekke større steder. Fra boområdet er det kun få minutter til jernbanen og E18, og herfra når du Ski på 15 minutter og Oslo på 40 minutter. Det gjør det mulig å fylle på med urbane impulser når du måtte ønske, eller kombinere jobben i byen med et fredelig privatliv.

Illustrasjon av fasade på leiligheter

Illustrasjon av fasade på tomannsbolig.

Barnevennlig område

Nordre Øyen barnehage ligger rett ved boligfeltet, og Tomter barneskole er bare en kilometer unna. Nærmeste nabo er Tomter idrettspark med fotballbaner, og det er kort vei til hoppbakken ved Granskollen skianlegg. Like i nærheten ligger også Blixland Gård og Ridesenter, som tilbyr kurs og aktiviteter for den hesteinteresserte. Den barnevennlige beliggenheten gjør hverdagen enklere for unge familier og barna kan vokse opp i trygge, fine omgivelser. Enten du foretrekker turer i det grønne, lagsport eller nærhet til større, urbane steder som Ski og Oslo, så får du og din familie alt dette på Øyen Nordre.

Bo godt på Øyen Nordre