Artikkel om boligene i Ødegård Park

Boligene i Ødegård Park

Når Ødegård Park står ferdig vil nabolaget bestå av 120 boliger. Her kan du velge blant flere moderne leiligheter med innholdsrike planløsninger.

Ødegård Park er et nytt boligområde, noen få kilometer fra Askim og alt byen kan tilby. Felles for alle boligene i Ødegård Park er at de bygges med smarte planløsninger, lyse flater og flere praktiske fasiliteter som vil gjøre hverdagen din enda mer behagelig. Området har begrenset med trafikk, og blir derfor et stille og rolig nabolag. 

Illustrasjon av fasade på leilighet, hageside

Leiligheter hageside

1 av 5

Moderne leiligheter med solrik balkong

Leilighetene bygges i to forskjellige størrelser, med bruksareal fra 70 til 80 kvadratmeter. De nye leilighetene kommer i en fire- og to seksmannsboliger over to etasjer. 

Du flytter inn i et romslig hjem hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet til det fulle, samtidig som at du har tilgang til en flott uteplass med gode solforhold. Leilighetene har en romslig entré med plass til sko og ytterklær. Du får også en innvendig bod, et moderne bad, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til spisebord.

Leilighetene i andre etasje har en herlig balkong, mens leilighetene i første etasje har både terrasse og egen hage. Alle boliger får også parkeringsplass i carport og en tilhørende sportsbod. 

Leilighetens standard

Leilighetene leveres nøkkelferdige med god standard, og inneholder blant annet:

  • Hvite innerdører
  • Alle gulv i tørre rom leveres med 15 milimeter parkett i hvitlasert eik
  • HTH-kjøkken –  med takhøye skap og downlights under overskap på kjøkken
  • Baderomsinnredning fra HTH – vegghengt toalett, skyvedører i speil som skjuler vaskedelen, automatisk vannstopper og varmekabler i gulvet
  • Én meter garderobeskap fra HTH per sengeplass
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Treterrasse
  • Parkering i carport
  • Utvendig tappekran for leiligheter på bakkeplan

Bo godt i Ødegård Park

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.