Oversiktsbilde av boligene på Ødegården Park.

Grønne, rolige Ødegård Park

På Ødegård park har du kort vei til alt du måtte ønske. Vi skal bygge et levende bomiljø med mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Ødegård Park vil bestå av 120 boenheter fordelt på flere forskjellige boligtyper. Nabolaget vil by på et godt og variert fellesskap med fine, grønne fellesarealer tilrettelagt for gode lage. Området har begrenset med trafikk, som gjør det trygt og tilgjengelig for alle. Ødegård Park blir derfor et flott nabolag der det blir godt å leve og vokse opp for alle i familien.

Alt du trenger i Askim

Naturskjønne Ødegård Park ligger i Indre Østfold kommune, bare tre små kilometer fra Askim torg. Her vil marka være en av dine nærmeste naboer, samtidig som at du har gåavstand til dagligvarebutikk, skole og barnehage.

Indre Østfold er en kommune i vekst. I Askim sentrum er det et levende småbymiljø med stor og variert aktivitet. Det er et busstopp på veien nedenfor boligområdet som går jevnlig inn til sentrum. Det er omtrent 40 minutter til Oslo med tog, buss eller bil. Bussen til Oslo går like i nærheten av nabolaget. Ønsker du å ta toget, er stasjonen drøye to kilometer unna.

 

Oversiktsillustrasjon over leiligheter, rekkehus og parkering

Oversiktsillustrasjon over leiligheter, rekkehus og parkering

Handel, kultur og natur

Du vil leve et behagelig liv med alt du trenger like i nærheten. Alt innen handel, service, idrettsanlegg, kulturtilbud og andre aktivitetstilbud kan du kjøre til i løpet av bare få minutter. Det gjør at området gir deg det beste fra to verdener: både fredelige grønne omgivelser og god sentral beliggenhet. De trygge gang- og sykkelveiene gjør området spesielt godt egnet for barnefamilier og eldre.

Grønn rekreasjon

Askim har svært mye å by på når det kommer til å ta et pust i bakken i naturen. Det er et godt utbygd turstinett i nærområdet. Solbergfosslinna, Vammalinna, Prestegårdsskogen, og det helt spesielle turområdet i Romsåsen Nikkelgruver er bare noen eksempler. 

Uansett hva du måtte foretrekke av natur- og rekreasjonsmuligheter vil du finne det i nærmiljøet. Det er svært gode muligheter for både jakt og fiske. I tillegg til at det er kort vei til populære Østfoldbadet i Askim sentrum. 

Bo godt i Ødegård Park