Artikkel om nabolaget på Brattås

Lev godt i naturskjønne omgivelser

Boligene på Brattås blir en del av et nyetablert boligområde utenfor Halden. Stedet ligger høyt og fritt, omkranset av landbruksområder og flott skogsterreng. 

Det er en helt egen følelse å flytte inn i en helt ny bolig. Prosjektet på Brattås er en del av et nyetablert boligområde mellom Klepper, Øberg og Måstad, cirka seks kilometer fra Halden sentrum. Her skal boligene ligge høyt og fritt, omkranset av landbruksområder og flott skogsterreng. På sikt kommer nabolaget til å bli fylt av både eneboliger og leiligheter, noe som gjør dette til et mangfoldig bomiljø med alt fra barnefamilier til par i alle aldre. Her blir det rom for barnelatter i TV-stuen, fotball i hagen og en rolig morgenkaffe på verandaen.

Dagligliv og byliv

På Brattås vil du finne alt du trenger av servicetilbud i nærmiljøet. Det ligger tre barnehager innenfor en radius på 2,7 kilometer. Barneskole, ungdomsskole og videregående skole er kun en kort kjøretur unna.

Kiwi og Rema 1000 blir dine nærmeste dagligvarebutikker, i tillegg til alt Halden sentrum har å by på, bare seks kilometer unna. Der finner du det du måtte ønske av restauranter, kaféer, butikker og kulturliv. Bussen tar deg til Halden på et kvarter, og fra Halden togstasjon kan du reise videre i retning Oslo eller Sverige.

Fotomontasje fra tomten, med boligene som illustrasjoner på bildet.

På Brattås bor du med store friområder tett på. Eneboligene som skal bygges er satt inn som illustrasjoner på bildet.

1 av 2

Idrettstilbud og rekreasjonsområder 

Området rundt Brattås byr på mange ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter. Idrettslagene i nærmiljøet tilbyr aktiviteter som fotball, håndball, langrenn og orientering. For deg som liker å gå tur, er den nærliggende skogen det aller største trekkplasteret. Brattås ligger fantastisk til i et frodig kulturlandskap omkranset av et stort skogsområde med mange turløyper. Her kan du utforske naturen hele året, både til fots og med ski på beina.

Bo godt på Brattås