Laster resultat

Utsolgt

Begbyåsen Tyrihellinga BK2

I Tyrihellinga BK2 kommer totalt 36 leiligheter fordelt på to- og treromsleiligheter i trehusbebyggelse over to etasjer, i enten seks- eller tolvmannsboliger.

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Her kan du besøke en ferdigstilt leilighet og eneboligtomten.

Visningssenter:
Regimentveien 49, 1639 Fredrikstad. Se kart i Google

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av boliger

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Regimentsveien , 1639 Fredrikstad. Se kart i Google

Om Begbyåsen Tyrihellinga BK2

I Tyrihellinga BK2 kommer totalt 36 leiligheter fordelt på to- og treromsleiligheter i trehusbebyggelse over to etasjer, i enten seks- eller tolvmannsboliger. Hele feltet males i friske farger som skaper en helhet med de naturskjønne omgivelsene. Både hus og carporter ligger fint i terrenget. Første salgstrinn er de to seksmannsboligene, tolvmannsboliger kommer i neste salgstrinn.

Leilighetene får et areal fra 55,8 til 78,8 kvadratmeter. Det blir skyvedørsgarderober i entréen, og i alle soverom. I andre etasje får stue og kjøkken skråhimling, som gir en luftig og romslig følelse. Store vindusflater slipper mye lys inn og skaper trivsel. Leilighetene i første etasje får markterrasse, i andre etasje er det balkonger. Alle leilighetene får egen carport med  romslig sportsbod. Carport er tilrettelagt med muligheter for lading av el-bil.

I tillegg til hyggelig innerom har boligene også herlig uterom. Så fort vårsolen begynner å dukke opp kan livet nytes på boligens romslige uteareal, enten alene med en bok eller med familie og venner, forfriskninger og grillmat. Som på hele resten av Begbyåsen er solforholdene fantastiske, og her kan mange herlige timer tilbringes på varme late dager og lange lyse kvelder.

Alle tomtene på området leveres med ferdigplen, busker og blomster. Oppkjørslene er asfalterte, og det blir lekeplasser, sosiale soner og grøntområder som alle i nabolaget vil ha glede av.

Bo godt på Begbyåsen

Innbyggernes tanker

Innbyggernes tanker

De lokale innbyggerne ved Begbyåsen forteller deg mer om lokalsamfunnet og hvorfor dette kan være det perfekte området for deg.

Les mer her
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Velg hvilken boligtype du er mest interessert i.
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Begbyåsen Tyrihellinga BK2

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!