Artikkel om boligene på Begbyåsen

Flotte boliger i naturskjønne omgivelser

På Begbyåsen finner du frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede og leiligheter. Dette er boliger for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

I tillegg til hyggelig innerom har boligene også herlig uterom. Så fort vårsolen begynner å dukke opp kan livet nytes på boligens romslige uteareal, enten alene med en bok eller med familie og venner, forfriskninger og grillmat. Som på hele resten av Begbyåsen er solforholdene fantastiske, og her kan mange herlige timer tilbringes på varme late dager og lange lyse kvelder.

Alle tomtene på området leveres for øvrig med ferdigplen, busker og blomster, og oppkjørselene er asfalterte. Det blir lekeplasser, sosiale soner og grøntområder som alle i nabolaget vil ha glede av.

Tyrihellinga trinn 1

Velkommen til Tyrihellinga. Her skal vi bygge 42 eierleiligheter i seks- og åttemannsboliger. Byggene går over to etasjer. Samtlige boliger er lettstelte, energieffektive og kommer med smarte planløsninger. Leilighetene passer mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Her vil du bo i et moderne og innholdsrikt hjem over ett plan, i duse farger og med kvalitetsinnredning.

Dette salgstrinnet består av tre- og fireromsleiligheter, med bruksareal fra 77 til 98 kvadratmeter. Leilighetene vil bestå av en entré, bad med vaskerom, bod, kjøkken og stue med utgang til terrasse. De minste leilighetene vil ha to soverom, mens de største får tre soverom og et gjestetoalett. Leilighetene i 2. etasje har åpen himling i stue og kjøkken, noe som gir meget god og luftig romfølelse. Samtlige enheter kommer med en flott terrasse/balkong, samt parkering i carport. Det er gjesteparkering i nabolaget.

Oversiktsillustrasjon over Begbyåsen

Leiligheter Trinn 1

1 av 11

Tyrihellinga trinn 2

I trinn 2 kommer totalt 36 leiligheter fordelt på to- og treromsleiligheter i trehusbebyggelse over to etasjer, i enten seks- eller tolvmannsboliger. Hele feltet males i friske farger som skaper en helhet med de naturskjønne omgivelsene. Både hus og carporter ligger fint i terrenget. Første salgstrinn er de to seksmannsboligene, tolvmannsboliger kommer i neste salgstrinn.

Leilighetene får et areal fra 55,8 til 78,8 kvadratmeter. Det blir skyvedørsgarderober i entréen, og i alle soverom. I andre etasje får stue og kjøkken skråhimling, som gir en luftig og romslig følelse. Store vindusflater slipper mye lys inn og skaper trivsel. Leilighetene i første etasje får markterrasse, i andre etasje er det balkonger. Alle leilighetene får egen carport med  romslig sportsbod. Carport er tilrettelagt med muligheter for lading av el-bil.

Boligenes standard

Boligene leveres nøkkelferdige med god standard, og inneholder blant annet:

 • Alle gulv i tørre rom leveres med parkett i hvitlasert eik
 • Varmekabler i bad
 • HTH-kjøkken med flotte detaljer
 • Integrerte hvitevarer
 • Baderomsinnredning fra HTH
 • Vegghengt toalett
 • Automatisk vannstopper – rabatt på forsikring
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Vedovn
 • Parkering i carport
 • Treterrasse
 • Felles utvendig tappekran
 • Felles postkassestativ
 • Beplantet uteareal

Bo godt på Begbyåsen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.