Artikkel om nabolaget i Vågtunet

Et perfekt sted å bo for store og små

På Vågtunet trenger du ikke dra langt for å finne det du trenger i hverdagen. Uendelig turmuligheter og fritidsaktiviteter i nærheten gjør stedet perfekt for de aller fleste.

Vågtunet ligger like ved den kjente og lokale husmannsplassen Kvernstua, i den nordlige enden av vannet Våg. Prosjektet har fantastisk beliggenhet på en kupert sydvendt eiendom med gode solforhold. Her er du omringet av Østmarkas vakre natur, med uendelige turmuligheter både på vinter- og sommerstid.

Fotografi av Vågvannet

Vågvannet

1 av 5

Kort vei til det meste

Du trenger ikke dra langt for å finne det du trenger i hverdagen. Ytre Enebakk sentrum, som ligger rundt tre kilometer unna, kan by på det viktigste av dagligvarebutikker og servicetilbud. Her ligger Vågsenteret, et koselig nærsenter med blant annet Rema 1000, kafé, vinmonopol, apotek, treningssenter, tannlege, frisør og Europris. Skulle du ha behov for enda bedre tilbud er Ski sentrum kun 15 minutter unna med bil. Ski Storsenter har blant annet restauranter, bowling, flerkino og over 140 ulike butikker.

Mange fritidsmuligheter

Dette er et hyggelig og trygt sted å vokse opp. Det er flere fine barnehager i nærområdet til Vågtunet. Barne- og ungdomsskole ligger rundt 3,5 kilometer fra prosjektet. Ytre Enebakk kan også by på badeplassen Vikstranda, Østmarka Golfklubb og et godt utvalg av ulike fritidsaktiviteter. Her kan barna holde på med alt fra sang, musikk og dans til langrenn, turn, fotball, håndball og vannski. I tillegg kan vi ikke glemme de fine turmulighetene til skogs.

Bo godt på Vågtunet