Artikkel om nabolaget i Hvitveisbakken

Fantastisk beliggenhet i rolige omgivelser

Hvitveisbakken er et attraktivt område, med fantastisk beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Her har du rikelig med rekreasjonsmuligheter, mens utsikten mot Drammenselva gjør godt for sjel og sinn.

Hvitveisbakken ligger nært Mjøndalen sentrum og her finner du et rikholdig tilbud innen kultur, shopping, fritid og rekreasjon. Du bor sentralt med  umiddelbar tilgang til gode kommunikasjonsmuligheter, som tar deg til og fra butikker, barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Hvitveisbakken tilbyr noe for alle og enhver, og sørger for at alle kan få imøtekommet sine ønsker og interesser.

Bilde fra Mjøndalen stasjon

Mjøndalen stasjon

1 av 5

Gode rekreasjonstilbud

Hvitveisbakkens landlige beliggenhet inntil skog og mark byr på flotte turområder og rekreasjon. Hagatjern ligger like i nærheten, og her kan du nyte varme sommerdager med fisking og bading. Om vinteren er det flotte skiløyper i området, og på MIF-hytta kan du ta en velfortjent matbit. I nærheten har du også Eiker golfklubb og Stall Myra for hesteinteresserte. Vikåsen idrettslag og Mjøndalshallen tilbyr en rekke aktiviteter innen sport, tennisbaner er bare et steinkast unna, og på Isachsen stadion spiller Mjøndalen IF hjemmekamper i fotball.

Enten du foretrekker rolige fotturer i det grønne, hesteridning eller lagsport, får du altså det du ønsker deg her.

Kort vei til det du trenger

På Hvitveisbakken er det barnehage, og barneskolen er kun en kort gåtur unna. Bussen kjører rett ved boligområdet, og det er gang og sykkelvei ned til Mjøndalen sentrum, hvor det er et stort utvalg av butikker, restauranter og alle de sentrumsfasiliteter du trenger. På samfunnshuset kan du se teateroppsetninger, og på Portåsen holdes konserter i flotte omgivelser. Når du ønsker mer urbane tilbud har du Drammen et kvarters biltur unna, og toget tar deg til Oslo på kun 40 minutter.

Hvitveisbakken byr på det beste av to verdener; grønne, rolige omgivelser og byens mangfold. Dette gjør området til et lett og behagelig sted å bosette seg for store og små.

Bo godt i Hvitveisbakken