Laster resultat

Engetoppen B3

Engetoppen vil bestå av eneboliger over både ett eller to etasjer. Boligene vil passe perfekt for både barnefamilier, par som ønsker seg god plass og til de som er på jakt etter et alternativ til leilighet.

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Enebolig
Totalpris fra
kr 9 623 092
Størrelse (P-rom)
151 m²
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Selveier

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Engebråtenveien , 3470 Slemmestad. Se kart i Google

Ledige leiligheter
Hus 15 Enebolig 6 164 m² 151 m² kr 9 623 092 1
Hus 16 Enebolig 6 164 m² 151 m² kr 9 823 092 1

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Engebråtenveien , 3470 Slemmestad. Se kart i Google

Illustrasjon av fasade på hustypen tjæreblomst

Om Engetoppen B3

På Engetoppen skal vi bygge boliger som passer de aller fleste behov. Engetoppen består av eneboliger over både ett og to plan. Med andre ord passer boligene perfekt for både barnefamilier, par som ønsker seg god plass og til de som er på jakt etter et alternativ til leilighet. Du blir altså en del av et mangfoldig bomiljø med mennesker i alle aldre.

Feltet ligger høyt og fritt med gode solforhold. Noen av tomtene får også et lite sjøgløtt. Her blir det rom for de som liker å nyte stillheten med en kopp kaffe på terrassen. Det blir plass til de som vil vil leke med vennene sine helt til mamma roper dem inn for kvelden. Dette er også nabolaget for dem som ønsker seg et romslig hjem med plass til å invitere både venner og familie til hyggelige middagsselskaper. 

Slemmestad er godt tilrettelagt for pendlere, både med båt og buss. I tillegg byr området på et rikt kulturliv og flotte naturopplevelser både ved sjøen og i skogen.

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Engetoppen B3

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!