Artikkel om nabolaget på Firenga

Idyllisk beliggenhet på Firenga

Ved gamle Firingen gård bygger vi et nytt nabolag. Ditt nye nabolag, Firenga, vil ligge i et stille og rolig område på Vear i Tønsberg.

Nabolaget befinner seg i et stille og rolig område på grensen til skog og mark. Den idylliske beliggenheten gir deg enkel tilgang til flotte tur­områder, i tillegg til at du har kort vei til sjøen.

Her finner du altså gode fasiliteter for en joggetur, skitur om vinteren og en forfriskende dukkert i sommerhalvåret. Det er også kort vei til golfbanen, idrettslag og sykkel­stien som tar deg hele veien inn til Tønsberg sentrum. Med andre ord så kan Vear tilby både aktiviteter og omgivelser som passer de aller fleste interesser.

Her kan du nyte den idylliske beliggenheten

1 av 2

Du har også alt du trenger av hverdagslige gjøremål lett tilgjengelig. Både dagligvarehandel, frisør og Vear arbeidskirke er i nær omkrets. Det er gangavstand til barneskole og barne­hage, og du har Rv 303 like rundt hjørnet. Herfra kan du kjøre inn til Tønsberg sentrum på ti minutter, hvor du finner alt du trenger av restauranter, shoppingmuligheter, sykehus og togforbindelser. Benytt deilige sommerdager til å gå langs Bryggen i Tønsberg, som yrer av liv med koselige ute­ og spisesteder når solen er på sitt beste.