Artikkel om boligene i Solkollen

Varierte boliger på Solkollen

Totalt bygges det 83 boliger på Solkollen fordelt på eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Les mer om hva din nye drømmebolig byr på.

På Solkollen vil du bli del av et nabolag med mennesker i alle aldre, i et område som har mye å by på for både store og små. Det mangfoldige boligmiljøet skaper et varmt fellesskap hvor unge og voksne lever sammen - og trives med hverandre. Tomtene blir ferdig opparbeidet og fellesarealene skaper sosiale møteplasser.

Eneboliger med smarte planløsninger

På idylliske Solkollen har vi bygd moderne fire- og femroms eneboliger med smarte planløsninger, gode oppbevaringsmuligheter og herlige uteområder. Boligene har åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og romslige soverom. Her har familien alt som trengs for å trives i hverdagen.

Illustrasjon av hus 19, 20 og 21, inngangsside

1 av 4

Tomannsboliger med solrik terrasse

Boligene passer alt fra nyetablerte til eldre, og vil komme med praktiske fasiliteter som gjør hverdagen mer behagelig for både store og små. Her får du alle soverommene på ett plan, stue og kjøkken i overetasjen og nok av plass til å invitere til hyggelige lag både inne og ute.

Alle boligene kommer med den samme smarte planløsningen over to etasjer og har et bruksareal på 104,6 kvadratmeter. Inngangsdøren er ved siden av carporten og den tilhørende sportsboden på bakkeplan. Når du går inn døren vil du komme inn i en romslig entré med plass til det du trenger av ytterklær og sko. Etasjen består videre av tre gode soverom som passer både barn og voksne. Det største av soverommene får egen utgang til en flott terrasse på 14,7 kvadratmeter. I tillegg vil etasjen bestå av et fint bad med plass til vaskemaskin og dusj.

Tar du trappen opp til andre etasje vil du komme til hjertet av tomanns boligene. Dette planet består av en flott stue- og kjøkkenløsning med plass til en spisestue. Her ligger  alt til rette for at dere skal kunne  invitere venner og familie på hyggelige selskap og smaksrike måltider. Ved siden av kjøkkenet vil det også være en praktisk bod. På toppen av det hele vil etasjen bestå av en utgangsdør til den herlige terrassen på hele 25,8 kvadratmeter. Terrassen er enten syd- eller vestvendt. Her kan du slappe av og nyte varme sommerdager med flott utsikt over nærområdet.

Moderne rekkehus

Her kan du nyte livet innendørs i den behagelige atmosfæren, eller ta turen ut på de flotte utearealene når det er fint vær. Boligene har et bruksareal på 123 kvadratmeter, og kommer med både markterrasse i første etasje og en stor terrasse over egen carport.

I den første etasjen finner du en romslig entré med garderobeplass, tre sove rom, et bad og en praktisk bod. Utgangen til markterrassen finner du i det ene soverommet. Går du opp trappen til andre etasje vil du se et bad, et moderne kjøkken, en stue og utgangen til en stor terrasse med gode sol­ og utsiktsforhold. Du får en flott carport og en praktisk sportsbod rett utenfor din egen utgangsdør. Vi tilrettelegger selvfølgelig for lading av elbil i disse boligene.

Illustrasjon av fasade på 6-mannsboliger

1 av 3

Leiligheter med smarte planløsninger

Vi bygger 26 lettstelte leiligheter i seks- og åttemannsboliger på idylliske Solkollen i Sandefjord. Disse boligene passer både større og mindre familier, med planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle. Her kan du nyte livet med flotte omgivelser rundt deg, uten å måtte tenke på oppussing i mange år fremover.

Velg den leilighetsstørrelsen som passer deg og din familie. Vi bygger både tre- og fireromsleiligheter i funkisstil med flotte uteplasser. Størrelsen på leilighetene er fra 70 til 89 kvadratmeter. Boligene kommer i en standard du kan forvente i et helt nytt hjem, med romslige løsninger og en behagelig atmosfære i samtlige rom. Leilighetene i første etasje har markterrasse, mens leilighetene i andre etasje kommer med balkong. Når du går inn i disse flotte boligene vil du finne en romslig entre med garderobeplass. Videre inn vil du ha enten to eller tre soverom, en praktisk bod og et moderne bad. De største leilighetene får også eget WC.

Innerst i leiligheter er det være en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til mark terrasse eller balkong. Alle leilighetene får parkeringsplass i carport eller egen biloppstillingsplass.

Bo godt på Solkollen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.