Artikkel om boligene på Lillejordet

Det lille nabolaget med det store hjertet

Boligene passer godt for både nyetablerte og eldre som ønsker seg noe helt nytt. Her kan du nemlig flytte rett inn, uten å tenke på oppussing i mange år fremover. På Lillejordet kommer både store og små til å trives.

I landlige omgivelser bygger vi totalt 43 nye boliger i variert bebyggelse. Her bygges eneboliger, tomannsboliger, kjedede eneboliger, rekkehus og leiligheter i småhus. Når du flytter til Lillejordet blir du en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og barnevennlige omgivelser rundt deg.

Illustrasjon av fasade og parkering, enebolig

Illustrasjon av eneboligene på kveldstid

1 av 4

Frittliggende enebolig

Den moderne eneboligen ligger syd på feltet og tilfredsstiller alle ønsker en familie har i hverdagen. Boligen går over to plan og har romslige løsninger. Nyt hverdagen med fire soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, to flotte bad og loftstue. Dette er et luftig og lyst hjem med en rekke løsninger som store og små vil like i hverdagen. 

Utvendig blir tomten ferdig opparbeidet med asfaltert innkjørsel og plen. Bilen parkerer du i carporten i forbindelse med boligen og går tørrskodd inn i huset under det overbygde inngangspartiet. 

Eneboliger i kjede

Eneboligene i kjede har gjennomtenkte løsninger som vil være til glede for store og små. Disse boligene kommer med et bad og en flott stue- og kjøkkenløsning i første etasje. Opp trappen finner du tre soverom, en bod, et bad og teknisk rom. Boden er romslig og ligger på innsiden av hovedsoverommet og kan brukes til garderobe hvis det er ønskelig. Utvendig blir tomten ferdig opparbeidet med asfaltert innkjørsel og plen. Bilen parkerer du i carporten i forbindelse med boligen.

Illustrasjon av fasade med hage og gate

Illustrasjon av rekkehusene

1 av 4

Rekkehus

Vi bygger totalt 13 nye rekkehus (hus 2, 3 og 4) på Lillejordet, boligene kommer i rekker på tre, fire og seks enheter. Hus 3 og 4 er utsolgt, men vi har 6 enheter til salg i hus 2 som har en flott beliggenhet på tomten.

Boligene kommer med smarte planløsninger og en rekke praktiske fasiliteter som gjør hverdagen enklere for deg og dine. Disse boligene passer perfekt for både nyetablerte og barnefamilier. Her får du et romslig hjem med god oppbevaringsplass, hyggelige uteområder og den gode standarden du forventer av et helt nytt hjem fra OBOS Block Watne. 

Leiligheter

Vi bygger totalt 16 leiligheter fordelt på firemannsboliger på naturskjønne Lillejordet. Leilighetene kommer som både to­- og tre­roms.

Leilighetene kommer med entré, ett eller to soverom, et delikat bad, innvendig bod og åpen stue­ og kjøkkenløsning. Boligene i første etasje får en stor terrasse, mens leilighetene i andre etasje kan glede seg over en romslig balkong. Samtlige uteplasser får gode solforhold som du kan nyte på de beste sommer­dagene. Bilen kan parkeres i egen carport. Du kan sette ditt eget preg på boligen ved å velge mellom tilvalgs muligheter av kjøkken­ og baderoms innredning, parkett, fliser og farge på veggene.

Bo godt på Lillejordet

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.