Artikkel om nabolaget i Lillejordet

Et nytt nabolag med et stort hjerte

Mellom Larvik og Stavern bygges ditt nye nabolag, Lillejordet. Her bor du i grønne omgivelser, men samtidig så sentralt at du får korte avstander til det du trenger i hverdagen.

Nabolaget på Lillejordet vil ha nærhet til både barnehage, barneskole, dagligvarebutikk og sjøen. Her vil du bo i grønne omgivelser, men samtidig så sentralt at du får korte avstander til det du trenger i hverdagen. Når du flytter til Lillejordet blir du en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, med pent opparbeidede fellesarealer og med barnevennlige omgivelser rundt deg. 

Stavern og Larvik like i nærheten

Utnytt fritiden din til å utforske områdets herlige muligheter, med sommerparadiset Stavern og Larvik by en liten sykkeltur unna. Her vil du finne alt du ønsker innen kultur, fritid og servicetilbud. Det er bussholdeplass like i nærheten av nabolaget, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt for deg som kjører kollektivt.

Oversiktsillustrasjon over Lillejordet

Oversiktsillustrasjon av Lillejordet

1 av 3

Et variert aktivitetstilbud

Området har en rekke fritidstilbud å by på, uavhengig av om du er på jakt etter innendørs- eller utendørsaktiviteter. I nærmiljøet kan du drive med idretter som fotball, håndball, turn, golf og tennis. Nabolaget ligger også i nær tilknytning til natur- og turområder. 

Ønsker du å tilbringe noen late timer i behagelige omgivelser er veien kort til flotte Farris Bad i Larvik sentrum. Om sommeren anbefaler vi å ta den korte veien ned til sjøen, hvor du kan ta et avkjølende bad eller utnytte en deilig dag ute på båt. Her blir det godt å leve.

Bo godt på Lillejordet