Laster resultat

Kommer for salg

Solbergjordet

Nå bygger vi 72 moderne boliger på Solbergjordet i Holmestrand. Her kommer det både leiligheter, rekkehus og eneboliger i rekke. Bo rett ved sjøen og fantastisk natur, i en by med rik historie.

Oversiktbilde over Solbergjordet med grønn skog rundt.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
72
Boligtype
Enebolig, Leiligheter, Rekkehus
Totalpris
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Januar 2023
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Selveier, Sameie

Dette skjer nå

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Koordinater: 59.499434,10.296942. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 59.499434,10.296942. Se kart i Google

Båthavnen i fint sommervær.

Livet på Solbergjordet

Solbergjordet blir stedet for deg som ønsker rolige omgivelser. Fra Solbergjordet er du likevel aldri langt unna bykjernen, og du får kort vei til det du trenger i hverdagen.

Boligene varierer i størrelse, her finnes det noe for alle behov, både små og store familier. De ulike boligtypene vil få hvert sitt unike preg, men samme smarte løsninger. Uteområdene blir grønne og med god plass til forskjellige aktiviteter året rundt. Nyt rolige omgivelser fra egen balkong eller terrasse.

Du får kort vei til dagligvarebutikker, skoler og barnehager. I nærheten finner du også helt nye Hvitstein stadion, med blant annet skøytebane og skatepark. Her finnes det noe for alle, uansett alder. Solbergjordet ligger luftig og solrikt til, med gangavstand til Roveheisen, som tar deg ned til Holmestrand Stasjon og Holmestrand Sentrum. Det tar ikke mer enn en halvtime til Drammen, og en time inn til Oslo, og med gode kollektivforbindelser blir det enkelt å komme seg rundt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Solbergjordet

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!