Artikkel om boligene i Skogro

15 arkitekttegnede boliger ved sjøen

Skogro består av eneboliger, rekkehus og firemannsbolig, som får en fantastisk beliggenhet på Nøtterøy med sjøen et lite steinkast unna.

Vi har bygd 15 nye boliger på Skogro på Nøtterøy: fire enheter i eneboliger, fire enheter i tomannsboliger, tre enheter i rekkehus og fire enheter i firemannsbolig. Alle boligene er arkitekttegnet og med svært arealeffektive planløsninger. Nå er det bare én leilighet igjen til salgs.  

Det er parkering i carport, i tillegg til på egen tomt. Boligene har flotte uteplasser: balkonger og terrasser mot vest, og flere av boligene har utgang på terreng mot øst, der det er flott morgensol. Eneboligene har store terrasser vendt mot øst og vest.

Enebolig

1 av 3

Fantastisk beliggenhet

Boligene har en fantastisk beliggenhet med sjøen et lite steinkast på nedsiden. Boligene er bygd i et stille, rolig og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk.

Skogro byr på moderne bekvemmelighet i maritime omgivelser ved Vestfjorden på Nøtterøy. 

Bo godt på Skogro

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.