Artikkel om nabolaget på Hallsethagen

Like ved Klæbu sentrum

Hallsethagen blir et helt nytt nabolag like ved Klæbu sentrum. Her skal vi bygge et sosialt og hyggelig bomiljø med moderne boliger, omkranset av grønne fellesområder og Klæbus flotte natur.

På Hallsethagen bygger vi et sosialt og hyggelig bomiljø med moderne boliger, omkranset av grønne fellesområder og de naturskjønne omgivelsene i kommunen. Dette nabolaget blir både trygt og trivelig, med alt du trenger like i nærheten. Den svært attraktive beliggenheten gjør dette til et perfekt sted å bosette seg, uansett om du er førstegangskjøper, enslig, om dere er et par eller eldre som er på jakt etter et lettstelt og moderne. 

Illustrasjon oversikt over Hallsethagen

Oversiktsbilde over Hallsethagen

1 av 2

Kort vei til alt

Her bor du landlig, men likevel oppleve beliggenheten som svært sentral. Både Coop Extra og Bunnpris ligger i umiddelbar nærhet, og nærmeste bussholdeplass er kun få minutter unna. Herfra kan du ta buss til Tiller, som kan tilby blant annet City Syd, byggevarehus og restauranter, men også ta turen inn til Trondheim sentrum. Med bil vil du bruke rundt 20 minutter inn til trønderhovedstaden. Det er også barnehager, barneskole og ungdomsskole lett tilgjengelig i nærmiljøet.

Variert aktivitetstilbud

Den aktive typen vil også like å bosette seg på Hallsethagen. Klæbu treningssenter ligger i gangavstand til boligfeltet, i tillegg til at du har kort vei til blant annet fotballbane, idrettshall og ridesenter.

Er du blant dem som liker å ta beina fatt vil du være glad for de flotte tur- og fritidsområdet i nærmiljøet, hvor du blant annet kan gå mot hyggelige Selbusjøen og koselige Gjensvollhytta. Vi anbefaler også en fin spasertur langs Nidelva.

Bo godt på Hallsethagen