Laster resultat

Under planlegging

Olstadenga

På Lykkjneset i Buvika skal vi bygge et helt nytt boligfelt. Olstadenga blir bestående av 41 flotte rekkehus, perfekt for familier.

Oversiktsbilde av Olstadenga med skog i bakkant og fjord i forkant.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
41
Boligtype
Rekkehus
Totalpris
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt 2023
Innflytting
Planlagt fra 3. kvartal 2025
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Hvor mye kan du låne?

Oversiktbilde av de ulike boligene i Olstadenga.

Om Olstadenga

På Olstadenga i Buvika planlegger vi romslige boliger med flotte uteområder. Her skal vi bygge fireroms rekkehus med smarte planløsninger og god standard. Rekkehusene passer perfekt for store og små familier, som ønsker kort vei til både natur og by.  

På Olstadenga bor du i gangavstand fra sjøen og friområder, i et område med et rikt naturliv og flotte turstier. Dette er stedet for deg som ønsker en aktiv hverdag året rundt. 

Buvika sentrum er kun en 5 minutters kjøretur fra nabolaget, og byr på flere butikker, idrettsanlegg og skoler. Det blir med andre ord kort vei til det du måtte trenge i hverdagen. I Buvika finner du også et godt kollektivtilbud, og med bil tar det ikke mer enn 20 minutter inn til Trondheim. 

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Olstadenga

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!