Bilde av barn som leker på plenen foran et hus

Moderne hjem i Frishåggån

I Frishåggån kan du sikre deg en to-­, tre-­ eller fire­romsleilighet. Dette blir moderne hjem med åpen stue­- og kjøkkenløsning, et delikat bad, gode oppbevaringsmuligheter og en flott uteplass.

Her bor du i et grønt og innbydende bomiljø, med kort vei til Fannrem og Orkanger sentrum.

Vi bygger topp moderne boliger, noe som betyr lite vedlikehold og mange deilige hverdager. Leilighetene passer perfekt for både unge, voksne og eldre, men også par med og uten barn.

Boligene blir en del av et helt nytt nabolag med grønne fellesarealer, lekeplass for de yngste og kort vei til servicetilbud.

Hus A

1 av 8

Velg boligen som passer deg og dine behov

Samtlige leiligheter kommer med en entré med plass til sko og yttertøy, sportsbod og en innvendig bod. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet legger til rette for hyggelige samtaler og godt selskap. Du får et delikat og moderne bad, ett til tre soverom og en flott terrasse eller balkong med utgang fra stuen. Bilen parkeres i egen carport.

Sett ditt eget preg på hjemmet

Samtlige leiligheter kommer i den gode standarden du forventer i et nytt hjem, men du har også mulighet til sette ditt eget preg på boligen din ved å velge dine favoritter fra vår tilvalgsliste. Du 
kan velge kjøkken­ og baderomsinnredning, parkett, fliser, elektro og fargevalg på vegger.

Bo godt i Frishåggån

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.