Artikkel om nabolaget på Frishåggån

Alt du trenger i nærheten

Frishåggån ligger på Fannrem, et lite og koselig tettsted med mye eldre bebyggelse. De nye leilighetene vil ligge rundt fire kilometer fra Orkanger sentrum, og en drøy kilometer fra Fannrem sentrum.

Den siste tiden har området rundt Frishåggån vokst seg større med utbygging av flere leilighetsprosjekter. For dette er et godt sted å bo, med gode service-­ og aktivitetstilbud i nærheten.

De nye leilighetene vil ligge fire kilometer sør for sentrum av kommunesenteret Orkanger, og en drøy kilometer fra Fannrem sentrum. Orkdalsbankens kunstgressbane ligger bare noen steinkast unna nabolaget, og Knyken skisenter kan by på flotte tur­ og treningsmuligheter. Skisenteret ligger bare ti minutter unna med bil.

Illustrasjon av hus 9, 10 og 11 mann og barn med drage på plenen

Illustrasjon av hus 9, 10 og 11

1 av 2

Barnevennlig og trygt nabolag

På Thamshavnbanen, som går langs tomtegrensa til boligprosjektet, kan du reise mellom Løkken Verk og Bårdshaug på Orkanger i vogner fra 1908. Dette er en populær turistattraksjon.

Frishåggån blir et barnevennlig og trygt nabolag. Boligområdet ligger tilbaketrukket til fra adkomstveien, og vil ikke ha gjennomgangstrafikk.

De grønne og gode fellesområdene gjør nabolaget til et hyggelig sted å være for store og små. Beliggenheten er nokså nær gamle E39, men strenge krav til støyskjerming gjør at støynivået vil være minimalt. Carporter og parkeringsarealet vil ligge nærmest gamle E39, mens boligene bygges med større avstand til veien.  

Bo godt i Frishåggån