Artikkel om nabolaget på Sveatunet

Flott utsikt til sjøen

På Sveatunet bor du i naturskjønt, i sentrale omgivelser. Hva med en bolig med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden?

Med skog og grøntarealer som nærmeste nabo er rekreasjonsmulighetene rett i nærheten, og utsikten bra for både sjel og sinn. Med stier og skiløyper lett innen rekkevidde er det nesten ikke annet man trenger av fritidstilbud, likevel er mulighetene mange. Området har kunstgressbane, idrettshall, nærmiljøanlegg og lekeplasser i nærheten, og gode tilbud for alle interesser.

Illustrasjon av fasade på hus A og B

Illustrasjon av fasade på hus A og B

Alt du trenger i nærheten

På tross av den fredelige beliggenheten, er likevel det meste du trenger i umiddelbar nærhet. Sveatunet ligger ti minutter kjøretur fra Hommelvik sentrum, med butikker, idrettsanlegg, serveringssteder og andre servicetilbud. Sveberg skole, Sveberghallen, Sveberg barnehage og Vidhaugen barnehage er alle i kort avstand fra boligområdet.

Lett å komme seg rundt

Skulle behovet melde seg for storbyliv, er mulighetene godt tilrettelagt. Jernbanestasjonen er bare ti minutter unna, og det er god offentlig kommunikasjon til Trondheim, Stjørdal og Værnes. Det er dessuten kort vei til E6 og veien videre både nordover og sørover. Det gjør Sveatunet til et svært attraktivt sted for deg som ønsker å nyte byens mangfold, og likevel vil ha grønn og landlig idyll.

Bo godt på Sveatunet