Laster resultat

Utsolgt

Sveatunet

Sveatunet består av 16 treromsleiligheter fordelt på fire firemannsboliger. Her kan du skaffe deg en gjennomtenkt leilighet med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden.

Illustrasjon av fasade på hus A og B

Illustrasjon av fasade på hus A og B

1 av 7

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Vidhaugen, 7550 Hommelvik. Se kart i Google

Illustrasjon av fasade på hus C og D

Livet på Sveatunet

Sveatunet byr på 16 treromsleiligheter i firemannsbolig. Leilighetene blir lettstelte hjem som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle, med et bruksareal fra 60 kvadratmeter. I dette nabolaget er alt til rette for at både par, enslige og små familier kan trives.

På Sveatunet kan du bo i naturskjønne og sentrale omgivelser. Her får du skog og grøntarealer som nærmeste nabo med en utsikt som er bra for både sjel og sinn. Sveatunet ligger ti minutter kjøretur fra Hommelvik sentrum, med butikker, idrettsanlegg, serveringssteder og andre servicetilbud. 

Jernbanestasjonen er bare ti minutter unna, og det er god offentlig kommunikasjon til Trondheim, Stjørdal og Værnes. Det er dessuten kort vei til E6 og veien videre både nordover og sørover. Det gjør Sveatunet til et svært attraktivt sted for deg som ønsker å nyte byens mangfold, og likevel vil ha grønn og landlig idyll.

Bo godt på Sveatunet

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.