Laster resultat
Salget er i gang
Fotografi av fasade og lekeplass

Gulaksvegen

I Gulaksvegen ligger det nye, moderne leiligheter med flott utsikt mot Eivindsholstjødna. Her bor du solvendt, landlig og med fine turområdene som nabo.

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Gulaksvegen 4, 4345 Bryne. Se kart i Google

Livet i Gulaksvegen

I Gulaksvegen har du flere typer leiligheter å velge blant, både to- og treromsleiligheter. Leilighetene har gjennomtenkte og praktiske planløsninger, med bruksareal fra 47 til 101 kvadratmeter. Her bor du solvendt, landlig og med fine turområdene som nabo.

Her finner du en fin fordeling av leiligheter med ett og to soverom, og den største leiligheten er på over 100 kvadratmeter. Alle leilighetene har herlige innglassede terrasser, der du kan nyte solfylte varme dager og lange lyse kvelder. Fra de aller fleste boligene er det utsikt mot det flotte området på Eivindsholstjødna.

Gulaksvegen er en del av attraktive Eivindsholen. Her bor du solvendt, landlig og med fine turområdene ved Eivindsholtjernet som nabo. Du kan fint gå til Bryne sentrum, som har et rikt kulturtilbud, spennende butikker og mange trivelige kafeer og restauranter.

Bo godt på Gulaksvegen

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Gulaksvegen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!