Laster resultat

Salget er i gang

Sandangersvingen Tun 10

Nå har du muligheten til å sikre deg en innbydende og moderne leilighet på flotte Skadberg! Dette salgstrinnet består av moderne leiligheter for enhver smak.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 4,910,722
Størrelse (P-rom)
79–89 m²
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Ledige leiligheter
Blokk 21 - Leilighet 201 Leilighet 4 94 m² 89 m² NOK 5,010,585 1 2
Blokk 23 - Leilighet 403 Leilighet 3 85 m² 79 m² NOK 4,910,722 4

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Sandangersvingen, 4050 Sola. Se kart i Google

Oversiktsillustrasjon over Skadberg

Om Sandangersvingen Tun 10

Nå har du muligheten til å sikre deg en innbydende og moderne leilighet på flotte Skadberg! Her vil du kunne nyte livet i et praktisk hjem med alle fasiliteter du trenger, inkludert flotte solforhold store deler av dagen. Dette salgstrinnet består av tre blokker, i Sandangersvingen 21, 23 og 25. 

Sandangersvingen 21 inneholder totalt seks leiligheter fordelt på tre etasjer. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter med god standard. Disse boligene kommer med lyse flater, kvalitets innredning fra våre leverandører og planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle. Bruksarealet strekker seg fra 64 til 94 kvadratmeter. 

I Sandangersvingen 23 kommer 16 leiligheter. Her blir det en god fordeling med to-, tre- og fireromsleiligheter. Leilighetene kommer i fem ulike størrelser, så sjansen er stor for at du finner en bolig som passer akkurat dine behov. Legg også merke til de to leilighetene i toppetasjen - den største har terrasse på 20 kvadratmeter og fin utsikt mot havet.

Boligene i Sandangersvingen 25 har nabolagets beste beliggenhet mot et stort grøntområde med utsikt mot vest. Salgstrinnet består av fire leiligheter totalt: to dupleksleiligheter og to treromsleiligheter.

Bo godt på Skadberg

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Sandangersvingen Tun 10

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!