Artikkel om boligene på Skadberg

Moderne leiligheter på Skadberg

På boligjakt? Nå kan du sikre deg en flott leilighet på attraktive Skadberg i Sola. Leilighetene byr på gode planløsninger og har flott utsikt.

Skadberg bygges opp som en liten landsby hvor hvert tun skal ha sine kvaliteter som sitteplasser og kort vei til lekeplass. Dette vil fungere som sosiale møteplasser og et sted barna kan leke mens de voksne hygger seg sammen over en kopp kaffe.

Området er planlagt av det anerkjente arkitektfirmaet Helen & Hard som har lagt stor vekt på utsikt og sol. Boligene som bygges er en god blanding mellom blokker, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Så her er det mulighet for alle!

Leiligheter med flotte solforhold

Nå har du muligheten til å sikre deg en innbydende og moderne leilighet på flotte Skadberg. Her vil du kunne nyte livet i et praktisk hjem med alle fasiliteter du trenger, inkludert flotte solforhold store deler av dagen.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med god standard. Bad og kjøkken har innredning fra HTH, og det er parkett i alle tørre rom. Boligen oppvarmes fra fjernvarmeanlegg gjennom radiatorer i stuen og kjøkkenet, og badet er flislagt og har vannbåren gulvvarme. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner sikrer en jevn, stabil innetemperatur. Alle boligene har egen merket parkering i lukket parkeringskjeller.

Oversikt over tun 12

Tun oversikt

1 av 9

Sandangersvingen 21 - Tun 10

Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter med god standard. Disse boligene kommer med lyse flater, kvalitets innredning fra våre leverandører og planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter til det fulle. Bruksarealet strekker seg fra 64 til 94 kvadratmeter. Sandangersvingen 21 inneholder totalt seks leiligheter fordelt på tre etasjer.

Sandangersvingen 23 - Tun 10

I Sandangersvingen 23 kommer 16 leiligheter. Her blir det en god fordeling med to-, tre- og fireromsleiligheter. Leilighetene kommer i ulike størrelser, så sjansen er stor for at du finner en bolig som passer akkurat dine behov. Boligene ligger mot vest og nord med kveldssol og utsikt. I tillegg er det forholdsvis store balkonger på leilighetene.

Sandangersvingen 25 - Tun 10

Disse boligene har nabolagets beste beliggenhet mot et stort grøntområde med utsikt mot vest. Her finner du fire leiligheter totalt: to dupleksleiligheter og to treromsleiligheter.

De to dupleksleilighetene går over første og andre etasje, med 117,4 kvadratmeter. Inngangen er i andre etasje. På dette planet finner du to soverom, et bad, en innvendig bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning og en flott balkong. Tar du trappen ned til første etasje vil du finne enda et soverom, en separat stue, et bad og utgang til en terrasse. Herfra kan du gå rett ut til den ferdig opparbeidede plenen rundt tomta. Bilen kan du parkere i carport i første etasje, hvor du også får en tilhørende bod på 6 kvadratmeter.

Treromsleilighetene ligger i tredje etasje og med et bruksareal på 81 kvadratmeter. Leilighetene vil ha to soverom, et delikat bad og en innvendig bod. Stuen og kjøkkenet kommer som åpen løsning med plass til en innbydende spisestue. Her vil du bo i et svært lyst hjem med en takhøyde på opptil 3,5 meter. Disse leilighetene bygges også med en flott balkong og carport i første etasje. Fra carporten vil du ha direkte tilgang til din egen sportsbod på seks kvadratmeter.

Bo godt på Skadberg

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.