Artikkel om nabolaget på Skadberg

Sentralt og naturskjønt på Skadberg

Skadberg er tilbaketrukket, men likevel sentralt. Få en praktisk og behagelig hverdag med kort vei til alt du trenger.

Skadberg ligger i Sola kommune, omtrent 12 kilometer sør for Stavanger og 7 kilometer nordvest for Sandnes. Med sin tilbaketrukne, men likevel sentrale beliggenhet er Skadberg også et godt sted og bo.

Sola sentrum og Forus ligger innen gangavstand, så her kan du bytte ut bil, bomavgift og kø med en forfriskende morgentur gjennom koselige omgivelser. Har du et ærend i Sandnes, Stavanger eller Tananger nås disse stedene enkelt med en liten biltur eller offentlig kommunikasjon.

Foto fra tun

Fra et av tunene

1 av 3

Flott natur og gode rekreasjonstilbud

På Skadberg bor du i et flott naturlandskap som byr på mange sports­ og friluftsaktiviteter. Skadbergturen er en av flere opp merkede turløyper i området, som er tilrettelagt for barnevogn og rullestol.

Vår utbygging grenser også mot golfbane med tilhørende friområde rundt. Dette er flott sted å ta seg luftetur for både to- og firebente. En liten kjøretur unna ligger også Solastranden hvor det er poppulært og bade om sommeren og gå tur resten av året.

På trimparken på Åsen er det satt opp treningsmaskiner og her starter Åsenløypa som tar deg til Åsen batteriet, et forsvarsanlegg bygd under krigen. For sportsinteresserte er det en rekke idrettshaller i området, med håndball­ og fotballbaner, svømmehall og skatepark. Du bor rett ved Sola Golfklubb, hvor du kan slå et slag golf i de flotte solforholdene. Herfra går turstier opp til Kjerrberget som er Solas høyeste topp på 101 meter over havet. Enten det er gåturer, bading på stranden, lagsport eller golf, får du altså det du ønsker deg her.

Bo godt på Skadberg