Artikkel om hvorfor du bør kjøpe nytt

Derfor bør du kjøpe nytt

Tenk deg følelsen av å flytte inn i et splitter nytt hjem. Å være eier av en ny bolig er både enkelt og behagelig; du slipper å bekymre deg for dårlig håndverk eller skjulte overraskelser fra en tidligere eier og kan se frem til flere år uten oppussing og vedlikehold.

Ofte betaler du faktisk mindre for et nytt hus enn for et brukt. Nye boliger selges til fastpris slik at du slipper slitsomme budrunder som sprenger alle budsjetter. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen, som på brukte boliger.

Slik du vil ha det

Når du kjøper en bolig som er under oppføring, kan du gjøre egne valg underveis og være med på å bestemme hvordan ditt nye hjem skal se ut. Slik vil den nye boligen din oppleves skreddersydd og spesialtilpasset deg allerede før du har flyttet inn. Du er garantert kvalitetsløsninger når du velger fra våre leverandører, som alle er trygge merkenavn vi har samarbeidet med over lang tid. Standardløsningen vår består av HTH-kjøkken, med valgalternativ fra Bosch & Siemens hvitevarer. Baderomsinnredningen kommer fra HTH, mens toalett og baderomsporselen leveres fra Svedbergs. Parketten leveres av Kãhrs, mens skyvedørsgarderober og innredningssystemer kan plukkes fra Rivals utvalg.

Les mer om våre samarbeidspartnere

Lillejordet, Larvik - grått kjøkken fra HTH

Ingen overraskelser

Når du kjøper en ny bolig, trenger du ikke bekymre deg for overraskelsene som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Alt er akkurat like nytt og solid som det ser ut som, og du kan glede deg over lite vedlikehold i mange år fremover.

Bedre standard

Våre boliger bygges alltid etter de nyeste forskriftene og standardene. Stadig høyere krav til materialer og mer oppdaterte byggemetoder er med på å gi boligene våre bedre inneklima og bedre isolasjon, noe som igjen vil slå positivt ut på strømregningen din.

God arealutnyttelse, tre-lags vinduer og tykkere isolasjon i vegger og tak er alle faktorer som sørger for å minimalisere energibruken til oppvarming. Vi bygger selvfølgelig også etter kravene om universell utforming.

Spennende planløsning

Bedre planløsning

Våre arkitekter utformer gode planløsninger som er tilpasset den moderne måten å leve på. Mange boligkjøpere i dag har behov som er annerledes fra dem som kjøpte boliger for 20 eller 30 år siden. I dag tenker for eksempel mange på kjøkkenet som et oppholdsrom, og ønsker seg større grad av åpne løsninger, større bad eller mer oppbevaringsplass i boligen. Alt dette er våre arkitekter bevisste på når de utformer fremtidens boliger.

Boligkjøperne våre oppgir faktisk at god planløsning er den aller viktigste grunnen til at de valgte en bolig fra oss.

Tryggere kjøp

Å kjøpe nytt gir deg bedre trygghet og sterkere rettsvern. Vi gir deg full reklamasjonsrett i hele 5 år. Med vår standard og våre garantier er du med andre ord sikret en behagelig tilværelse som huseier, slik at du kan konsentrere deg om å virkelig nyte din nye bolig.

En ny bolig er som en levende organisme, og trenger litt tid på å få satt seg. Derfor får alle nye boliger besøk av byggleder når det har gått et år. Bygglederen kontrollerer at alt fortsatt fungerer slik det skal, og sørger for rask, kostnadsfri utbedring dersom det skulle være behov for det.