Illustrasjon fra interiøret i en av leilighetene på Sørbøhagane.

Bo lyst og luftig på Sørbøhagane

Her bygger vi 30 moderne leiligheter med fem ulike planløsninger. Alle er tegnet med tanke på maksimal utnyttelse av både plass, solforhold og utsikt.

I boligområdet Sørbøhagane bygger vi nå to moderne blokker i Kvernsteinkroken 27 og 29. Leilighetene kommer med fem ulike planløsninger, tilpasset ulike behov og livssituasjoner. 

Velkommen til Kvernsteinkroken

Hver blokk har 15 leiligheter med smarte planløsninger, lyse flater og en rekke praktiske fasiliteter som bidrar til å gjøre hverdagen lettere. Felles for dem alle, er de solrike og romslige balkongene, den moderne innredningen og de nærmest vedlikeholdsfrie løsningene. Alle får også egen parkeringsplass i kjelleren.

 

Illustrasjon av hage med fellesareal og hus i bakgrunnen.

De to nye boligblokkene i Kvernsteinkroken 27 og 29.

1 av 2

Mindre vedlikehold 

Leilighetene passer perfekt for deg som har lyst til å flytte ut av eneboligen, deg som ønsker et hjem med mindre vedlikeholdsarbeid, og deg som rett og slett vil flytte inn i en nøkkelferdig bolig med alt du trenger for å ha det godt hjemme.

Bo godt på Sørbøhagane

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.