Artikkel om boligene på Øygarden

550 nye boliger

Helt landlig. Helt sentralt.

Rett utenfor Sandnes sentrum, der gress møter asfalt, bygger vi nå ut et helt nytt område for deg som ønsker å få oppfylt drømmen om å bo både landlig og sentralt. Øygarden vil bli en egen liten bydel hvor det kommer cirka 550 nye boliger på mellom 51 og 132 kvadratmeter.

24 rekkehus 

Her kan du lese litt mer om de ulike rekkehusene og deres kvaliteter. Det blir bygget 24 rekkehus i denne lille bydelen. Boligene ferdigstilles fra mars 2021.

Engrappveien 2-12, 14-22 og 24-28

Her bygger vi 14 rekkehus med god planløsning. Boligene passer svært bra for småbarnsfamilier i etableringsfasen, men kan bli gode hjem for mange typer mennesker og familier.

Du kan velge mellom flere boligtyper på henholdsvis 112 kvadratmeter, 115 kvadratmeter og 125 kvadratmeter. Det gir deg muligheten til å skreddersy etter familiens unike behov. Det er parkering i carport på egen tomt, noe som tilrettelegger for en behagelig hverdag med god flyt og praktisk logistikk.

Alle rekkehusene blir malt i mange glade farger – fra hvitt og okergult til flere nyanser av grønt. Det er med på å skape en lett og god atmosfære i området. 

Disse rekkehusene i Engrappveien er ferdigstilt og utsolgt.

Engrappveien 7 til 13

Flytt inn i et behagelig hjem med smart planløsning over to plan. Her vil vi bygge fire rekkehus på 94 kvadratmeter. Det første som møter deg på innsiden av døren er en praktisk entré med plass til yttertøy og sko. Ellers består boligene av tre soverom, et bad, kombinert toalett og vaskerom, innvendig bod, en flott stue og et innbydende kjøkken med plass til spisebord. Du får en romslig sportsbod utendørs, og parkeringsplass i det lukkede anlegget i underetasjen av leilighetsblokken like i nærheten.

Nyt deilige sommerdager på en av de to uteplassene rundt boligen. Terrassen har utgang fra stuen med sollys på formiddagen og dagtid, mens uteplassen på inngangssiden er perfekt plassert på ettermiddagen og kveldstid.

Rekkehusene i Engrappveien 7 til 13 ferdigstilles høsten 2022.

Engrappveien 15 til 25

Rekkehusene går over to etasjer og har smarte planløsninger. De består av tre soverom, ett bad, toalett og vaskerom, innvendig bod, en flott stue og et innbydende kjøkken med plass til spisebord. Fra stuen har du utgang til terrasse med gode solforhold på formiddagen, mens uteplassen ved inngangspartiet er perfekt plassert for ettermiddagssolen. Dette er gjennomtenkte boliger for både førstegangskjøpere og familier som ønsker seg et nytt og praktisk hjem.

Rekkehusene leveres med god standard, og du har muligheten til å sette ditt eget preg på boligen ved å velge egne favoritter fra vår tilvalgsliste. Rekkehusene ligger i et trappet terreng med luftig plassering.

Grasveien 37 til 47

I Grasveien på Øygarden skal vi selge seks rekkehus med gjennomtenkte planløsninger og meget solid takhøyde. Her finner vi to ulike planløsninger: rekkehusene på endene er store med et areal på 124 kvadratmeter, mens de fire enhetene på midten har bruksareal på 82 kvadratmeter.

Alle rekkehusene har to etasjer, med åpen stue- og kjøkkenløsning i andre etasje. Den gode takhøyden gir mye luft og rom. Alle boligene har entré, bad, sportsbod, balkong i andre etasje, en markterrasse og pent opparbeidet hage. Fire av de seks husene får pergola på balkongen. Bilen kan plasseres i det lukkede parkeringsanlegget.

De to rekkehusene i endene får en TV-stue, fire soverom, med mulighet for et femte, og egen toalett ved det ene soverommet. De fire resterende boligene har to soverom, med mulighet for et tredje. Disse boligene får også smart-garderobeløsning i første etasje, med plass til varmtvannsbereder, pult, garderobe, klesskap og annen oppbevaring.

Disse rekkehusene i Grasveien er ferdigstilt og utsolgt.

Illustrasjon av hagesiden og terrassen på rekkehusene på Øygarden.

1 av 3

Moderne leiligheter

I Øygarden vil vi bygge 44 leiligheter i Engrappveien. Hver leilighet får enten en flott balkong eller en romslig uteplass i første etasje. Alle boligene har en parkeringsplass i felles parkeringsanlegg der det er tilrettelagt for lading av el-biler.

Her kan du lese litt mer om de ulike leilighetene. Det blir bygget 14 leiligheter i Engrappveien 31, 18 leiligheter i Engrappveien 29 og 12 leiligheter i Engrappveien 27. De vil ferdigstilles fra april 2021.

Engrappveien 31

Her bygger vi 14 moderne leiligheter som vil variere i størrelse og utforming. Det vil bli to-, tre- og fireromsleiligheter med bruksareal fra 58 til 132 kvadratmeter. 

Alle leilighetene har i tillegg flott felles uteareal. Hver leilighet får enten en flott balkong, eller en romslig uteplass i første etasje. Balkongene har dekorative detaljer i treverk, som gir fin egenart til fasaden.

Toppleilighetene i fjerde etasje har dessuten en delvis overbygd takterrasse. Gode uteplasser betyr godt uterom!

Leiligheter i Engrappveien 31 ferdigstilles april 2021.

Boligbytte

Vi tilbyr Boligbytte på toppleilighetene i Engrappveien 31 – leilighet 401 og 402. Kjøp ny bolig av oss, og vi kan kjøpe din gamle! Ta kontakt med salgskonsulent for mer informasjon. Du kan også lese mer om Boligbytte her

Engrappveien 29

I Engrappveien 29 har vi 18 leiligheter. Her blir to- og treromsleiligheter med en variasjon i størrelse fra 51 til 70 kvadratmeter. Leilighetene inneholder gang, bad, romslig soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning og en innvendig bod.

Leilighetene i første etasje får terrasse på bakkeplan, i andre og tredje etasje får leilighetene balkong. 

Engrappveien 27

I Engrappveien bygger vi 12 treromsleiligheter med bruksareal fra 66,1 til 99,4 kvadratmeter. Leilighetene i første etasje får egen hageflekk.

Det første som møter deg når du går inn er en romslig entré med plass til det du trenger av sko og yttertøy. Videre vil leiligheten ha to fine soverom, et delikat bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Herfra kan du gå ut til en innbydende balkong eller terrasse som du vil elske på flotte sommerdager. 

Boligen vil også ha en innvendig bod med det du trenger av oppbevaringsplass. De tre største leilighetene får en ekstra toalett i tillegg. Bilen parkeres i det lukkede garasjeanlegget, hvor du også får en sportsbod.

Utenfor boligene kan du ta del i et mangfoldig og hyggelig bomiljø med flotte sittegrupper, lekeplass og beplantning.

Leilighetene i Engrappveien 27 ferdigstilles vinteren 2023.

Illustrasjon av stue i Engrappveien 29 BB1-2 stue

Illustrasjon stue i Engrappveien 29, leilighet H.1.6

1 av 11

Bo godt på Øygarden

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.