Bilde av terrassene i eneboliger på Orstad Utsyn.

Stilrene boliger i grønne omgivelser

Er du på jakt etter et romslig hjem med praktiske løsninger? Da er boligene på Orstad Utsyn noe for deg.

Orstad Utsyn er et moderne boligprosjekt med helhetlig arkitektur og en behagelig atmosfære. Du kan velge mellom enebolig i rekke i ulike varianter. Felles for alle boligene er god standard, gjennomtenkt planløsning og med et hyggelig uterom. 

Innholdsrike rekkehus i Orstad BKS13

Disse rekkehusene vil ha tre etasjer og bruksareal fra 148 til 153 kvadratmeter. Inngangspartiet finner du i tilknytning til carport og sportsboden i første etasje. Inn døren finner du en romslig entré, et bad og separat vaskerom. Tar du så turen opp til andre etasje vil du se hjertet i boligen. En romslig stue- og kjøkkenløsning med en iøynefallende peis og god plass til spisestue. I stuen får du også utgang til en skjermet uteplass med tilhørende hage. Videre består tredje etasje av hele fire soverom og et bad.

Oversiktsbilde av boligene i nabolaget Orstad Utsyn.

1 av 4

Eneboliger i rekke 

Nå kan du sikre deg et lettstelt og moderne enebolig i rekke som er perfekt for barnefamilier, men også voksne som ikke er klare for å flytte inn i leilighet.

Orstad BKS6

Eneboligene i Gabriel Edlands veg 36-40 blir på hele 195 kvadratmeter. Boligene ligger i en hyggelig blindvei, og bidrar til å skape et flott gatebilde med sine innbydende gårdsrom. Disse eneboligene kommer med tre soverom, romslig stue- og kjøkkenløsning, takterrasse, gode oppbevaringsmuligheter og garasje. 

Via boligens store stue og kjøkken, er det utgang til takterrassen, som skaper god kontakt med hagen. Eneboligene har tre soverom, inngang via vaskerom fra garasje, to bad og kjellerstue. Boligene har gjennomgående god standard og leveres nøkkelferdige.

Orstad BKS14

De seks eneboligene i Gabriel Edlands veg 97 - 107 har mange soverom, gode oppbevaringsmuligheter og flotte uteareal. Boligene har et bruksareal på 166-170 kvadratmeter, og går over to etasjer. Boligene har god standard med et innbydende, koselig og praktisk inngangsparti.

Entréen består av en garderobekrok til sko og yttertøy. Videre inn i etasjen vil du ha et bad, vaskerom, tre soverom og en TV-stue. Herfra kan du gå ut til en platting og en ferdig opparbeidet hage. Rett ved hovedinngangen vil du også få en biinngang til vaskerommet.

Luftig takterrasse

I tillegg til hyggelige innerom, har eneboligene også flotte uterom med gode uteplasser, stor tak terrasse, og grønn og fin hage. Her er det gode solforhold, og du kan nyte varme late dager og lange lyse kvelder, alene med en god bok eller med familie og venner. Under terrassen er det en stor garasje med god dybde og ekstra lagringsplass. Inne i boligen sørger bod og godt tilrettelagte planløsninger for mye lagringsplass.

Oversiktsfotografi av Orstad Utsyn

Oversikt

1 av 7

Visningshuset

Bo godt på Orstad Utsyn

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.