Artikkel om nabolaget på Orstad Utsyn

Sentralt, grønt og landlig på Orstad Utsyn

Orstad Utsyn lever opp til navnet. Her bor du i åpent landskap under den fantastiske Jæren-himmelen.

Området rundt Orstad Utsyn er inne i en spennende utvikling som del av det nye bybåndet mellom Sandnes, Bryne og Klepp. Samtidig ligger det trygt og godt plassert i et etablert lokalmiljø med godt utbygd tilbud innen handel, service, helse, barnehage, skole, fritid og mye mer. Her er det godt å leve og vokse opp for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Med Sandnes og Bryne i nærheten

Orstad Utsyn ligger på Orstad i Klepp kommune, med nærhet til sentrumsfasiliteter i både Sandnes og Bryne. Beliggenheten er svært gunstig, med gangavstand til barne- og ungdomsskoler, barnehager og kirke, i tillegg til alt annet Jæren har å by på. Den nærmeste skolen er Orstad Skule, og man kan nesten høre skoleklokken fra kjøkkenbordet.

Nærbutikken og pizzaserveringen er en del av nabolaget, idrettsanlegget ligger en kort oppvarmingstur unna, og det er kun fem minutter til nærmeste squashbane. Det er gode bussforbindelser og et velfungerende veinett i området. 

Nærmeste togstasjon er Øksnevadporten, kun få minutter unna. Det gjør livet på Orstad Utsyn både behagelig og fleksibelt, og gjør området til et svært attraktivt sted å bo.

Fotografi av Plogen

1 av 4

Glad i å fikse?

Til glede for entusiastiske fiskere er lakseparadiset Figgjoelven kun en kort spasertur fra boligområdet. Området byr også på en mengde fristende turmuligheter både til fots og på sykkel, og gode muligheter for å lade batteriene i det grønne.

Bo godt på Orstad Utsyn